Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 16,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

masowoo, polaczenie dmc + ff7 :) pracuj dalej czekam na upy, powodzonka, pzdr.

Napisano

Waginus -> pozytywnie wyglądający model :) widzę, że na ostatni render nie chciało Ci się już za bardzo czekać ;) wrzucaj rendery scanlinowe z trzema światłami albo nawet i screeny z viewporta (tylko, żeby było widać model dobrze :) ). Zaoszczędzisz czasu, a my i tak będziemy widzieć dobrze model :)

Napisano

polecam ornatrix plugin albo poprostu maxa najnowszego tam jest opcja czesania włosów :p heheh łatwo sie robi :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za comentsy! Scenę mam zamiar ukończyć bez względu na wszystko:cool:.

O renderki się nie martwcie - pokazuję wam to co chcę wam pokazać:p.

PS - zmiana planów co do sceny - człowieka byka nie będzie. Będzie gilgamesh stał nad miastem na jakimś budynku i git, z resztą...

obczajta screena i samą grę :P

348-pic_big-Bujingai%20-%20The%20Forsaken%20City.jpg

Napisano
  • Autor

Sexy jacket added:)

Włosy z ornatixa nie wyszły - plugin spox ale były kłopoty z cieniem i gi.

Spróbuję shagiem a jak nic to nie da to dam texturki ręcznie(zawsze działa:))

test26kopiamo9.jpg

Napisano

obolnie postac jest zaje......, ale texturki cos slabiutko ------- no chyba ze to nie koniec.

Napisano

yyy... a ubiór... to plugin? czy jak? [jestem zielony, a taka informacja by mi się przydała] :P

Napisano

co do wlosow daj hair&fur i w zakladce environment and effect zmien hairs na geometry wtedy ci sie z GI wyrenderuje i ogolnie fajniej wyglada :)

Napisano
yyy... a ubiór... to plugin? czy jak? [jestem zielony, a taka informacja by mi się przydała] :P

jaki plugin? co masz na mysli?:cool:

Napisano

hmmm... bo zastanawia mnie czy płaszcz modeluje się, a następnie zakłada na postać ręcznie? czy np jest jakiś plugin który w większym stopniu to upraszcza? Na pierwszy rzut myśli, wydaje mi się że wymodelowanie fałd, nałożenie na sylwetkę [czyli przesuwanie każdego vertexu?] mi osobiście zajęłoby conajmniej dwa lata :P :P :P

[podejżewam że raczej nie ma czegoś takiego, ale: kto pyta, nie błądzi :) ]

Napisano

heh nooo czesto sie modeluje recznie ale faktycznie mocno pomaga simcloth albo cloth z reaktora...chociaz glowna bryle i tak trzeba zrobic :]

Napisano

a jak masz ciuchy przylegające do postaci płasko to ja robie tak: zaznaczam poly na postaci do których ma przylegać ubranie, kopiuję o innego obiektu, modyfikator sheel i voila :P ale to troche "oldskulowe" XD

Napisano

te wszystkie komentarze sa po to, zeby model-postac byla finalnie jak najlepsza, prawda? wiec...

po za tym, ze temat jest super, to te dlonie w rekawiczkach mi jakos nie pasuja, cienkie palce i jakies nienaturalne, ogolnie chyba za male te dlonie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.