Owen Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Witam Dołączam sie do bitwy, a tematem mojej pracy bedzie znany pewnie wszystkim potwór ze szkockiego jeziora Loch Ness. Ogolnie zamierzeam zrobic łajbe z rybakami przed którymi wyurza sie Nessie (tak nazywaja to zwierzątko:D). Mam nadzieje ze tym razem skoncze:). pozdro. i powodzenia wszystkim uczestnikom.
Leleń Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 powodzenia, bo temat fajny! :) btw. sa 2 wersje nessie 1, 2. ktora bedziesz robil?
voyager Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 eee... zapewne widzieliście takie czarno-białe zdjęcie samej "głowy i szyi" Nessi w oddali. Okazało się, że to zdjęcie było zrobione podczas pobytu grupy cyrkowej w pobliżu jezora i to nie jest Nessi, tylko trąba słonia. Ale to nie zmienia faktu, że w mentalności ludzi ta legenda jest wciąż żywa Znajdź 10 różnic między obrazkami: Powodzenia!!!
Leru Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Owen -> witam w Bitwie i zyczę powodzenia w realizacji pomysłu! Wrzucaj czym prędzej pierwsze szkice i modele.
Owen Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Napisano 5 Sierpień 2006 Leleń -> dzieki, drugi obrazek mi sie nie odpala:/, ale bede robil cos takiego http://img314.imageshack.us/img314/4200/lochnessno2.jpg nie bedzie taki milutki jak ten zielony ktorego pokazales ;) voyager -> no slyszalem o tym; znalazlem wiecej niz 10:D Leru -> dzieki, niedlugo postaram sie cos wrzucic.
Owen Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 czas wziasc sie do roboty narazie pokazuje taki ogolny model nessie
JunioR Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 fajowy temat, tez miałem go wybrac ale wziolem co innego :] zycze powodzenia!
Ania Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 tułów moim zdaniem jest ciut za mały w porównaniu z szyją i głową, ale tak to jak na razie sympatyczny model, i jakie wesołe oczka! powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi