Napisano 4 Sierpień 200618 l Witam Dołączam sie do bitwy, a tematem mojej pracy bedzie znany pewnie wszystkim potwór ze szkockiego jeziora Loch Ness. Ogolnie zamierzeam zrobic łajbe z rybakami przed którymi wyurza sie Nessie (tak nazywaja to zwierzątko:D). Mam nadzieje ze tym razem skoncze:). pozdro. i powodzenia wszystkim uczestnikom.
Napisano 4 Sierpień 200618 l powodzenia, bo temat fajny! :) btw. sa 2 wersje nessie 1, 2. ktora bedziesz robil?
Napisano 4 Sierpień 200618 l eee... zapewne widzieliście takie czarno-białe zdjęcie samej "głowy i szyi" Nessi w oddali. Okazało się, że to zdjęcie było zrobione podczas pobytu grupy cyrkowej w pobliżu jezora i to nie jest Nessi, tylko trąba słonia. Ale to nie zmienia faktu, że w mentalności ludzi ta legenda jest wciąż żywa Znajdź 10 różnic między obrazkami: Powodzenia!!!
Napisano 4 Sierpień 200618 l Owen -> witam w Bitwie i zyczę powodzenia w realizacji pomysłu! Wrzucaj czym prędzej pierwsze szkice i modele.
Napisano 5 Sierpień 200618 l Autor Leleń -> dzieki, drugi obrazek mi sie nie odpala:/, ale bede robil cos takiego http://img314.imageshack.us/img314/4200/lochnessno2.jpg nie bedzie taki milutki jak ten zielony ktorego pokazales ;) voyager -> no slyszalem o tym; znalazlem wiecej niz 10:D Leru -> dzieki, niedlugo postaram sie cos wrzucic.
Napisano 15 Sierpień 200618 l Autor czas wziasc sie do roboty narazie pokazuje taki ogolny model nessie
Napisano 15 Sierpień 200618 l fajowy temat, tez miałem go wybrac ale wziolem co innego :] zycze powodzenia!
Napisano 16 Sierpień 200618 l tułów moim zdaniem jest ciut za mały w porównaniu z szyją i głową, ale tak to jak na razie sympatyczny model, i jakie wesołe oczka! powodzenia.