Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

weźcie mi panowie wytłumaczcie dlaczego ten zasrany max (6.0) wiesza mi się jak używam cuta w editable poly :( czasem nawet kilka razy dziennie a czasem co kilka dni ... jak mu się spodoba

czasami poprostu klikam na wertexa i cały program stoi, nie da się zapisać ani normalnie wyłączyć

u was tez tak się dzieje ??? czy może w nowszych wersjach ten problem nie występuje ??

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w nowszych sie wywala i trzeba robic convert to mesh zeby znowu convert to poly....... ma swoje glupawki i trzeba z tym zyc :)

Napisano

a spróbuj zminimalizować i zmaxymalizować okienko. Czasem głupawka przechodzi maxowi po czymś takim.

Napisano
  • Autor

echh niezbyt to pocieszająceże nic się z tym nie da zrobić, właśnie zazwyczaj robie savy ale czasem jak zapomne i się zawiesi to mnie krew zalewa :/

Napisano
  • Autor

ej boolean przynajmniej nie wiesza maxa :) a cut mnie o tyle denerwuje że praktycznie połowa modelowania moim sposobem to właśnie wieszający się CUT :(

Napisano

javor przesiadz sie na maxa 8...albo reinstalke 6 ...jak nie pomoze to przejdz na cos innego nie open GL bo u mnie sie na tym wykrzaczalo :) na 8 wszystko smiga :)

Napisano

Na 7mce tez sie wiesza. (ah ta adrenalina przy nie zapisanym projekcie LOL ;) )

Napisano

czeba sie nauczyc z tym zyc, savowac odruchowo.... a jak sie sypie to converty jechac bez wyswietlania modyfikatorow....

duzo uspokajaczy zazywac, nie stresowac sie....

sztange trzymac blisko kompa.. w trakcie renderu machac..... uspokaja.....

Napisano

Mi się to na 6 i 7 działo dosyć często ale od kiedy jest 8 nie jest już tak źle chociaż też bez rewelacji. Jak mu coś niepodpasi to potrafi też zwisa zrobić.

Ale jednak rzadziej. Dlatego czekam na 9 :D