Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

vv3k70r-->bombardowanie mowisz ?? Hmmmm ciekawy pomysl :>

Damus---> oj zaczniesz, zaczniesz ;)

Mentaller wielkie, wielkie, wielkie dzieki przyda sie :D

Nowe miski pewno dopiero w sobote bo mam w tym tyg dwojki i troszke mnie to dobija :/

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a może jakaś animkę co ?

Roztańczone misie, uroczo kicajace po ekranie - kupa kasy za to by była, kjażda 14latka chciała by taki wygasacz ekranu.

Inaczej powiem zostawcie misie bo zadzwonie do towarzystwa opieki nad zwierzętami :D

Napisano

hehe - fajne - ja kiedys machnalem takiego misiaczka...

ps. sory za zasmiecanie watka ale moze komus tez jeszcze natchnienie na misiaki przyjdzie :)

bunny.jpg

Napisano

też chciałbym coś wymyśleć ale nie wiem jak się robi futerko XD scene do misia z butelką i ławką mam przygotowaną ;) scena to coś w rodzaju kanału heheheheheh XD , a drógie co chce zrobić to nie powiem TOP SECRET :D

P.S ktoś mi da linka do video tutoriala o futerku ?? :D

Napisano

misioszabelkagd4.jpg

Troche ten miecz mi wyszedł dziwnie niewymiarowo ale nie chce mi sie od nowa renderować na tym moim zlomie, bubu dzięki za inspiracje :D genialnie proste a jaki efekt fajny :)

Napisano

wiecie co ?

KUPIŁEM MISIA !!

ale prawdziwego, pluszowego z pozytywką full wypas, stoi obok kompa, jak mi go który ruszy - zginie ten mis to swięty miś nie wolno.

Napisano

może Miś reaktywacja ?? :D ^^ lub nie kończońca się bajka (prawdziwy tytuł nie kończąca się baśń)

Bubu pewnie nie wie że jego misie zrobiły taką furore :D heheheheheh

Radzisz witam w klubie misio bujców

Ps bubu miałeś coś skrobać co nie ??? ;]

Napisano

Pracki super, ale Dariusz wymiata, próbowałem sam zrobic misia rozcinanego piłą tarczową, ale nie wiem jak smugi robic w V-ray :|

(Troche za czysty ten walec, no i jakis taki... dłuuuugi)

(Skąd tu ten rysunek?? Przysiegam ze nic takiego nie wklepywałem, a to ze nie idzie rysunek z dysku to wiem)

Napisano

Witam

znowu odgrzewam misia pysia ...

dobry miś = martwy miś.

Koleś tym razem utonął...[lepiej nie pytajcie gdzie są jego "nogi"...]

pozdrowienia dla misiofanów/fanek

th_52050_mis3_122_371lo.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności