Knysha Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Nie jade panowie, sry. Kasy nie bede pozyczal, bo nie wiem kiedy oddam {tutaj poklon w strone pikSara} Nawet jakbym ulgowy wzial, to bilet mniej niz 45zl by nie kosztowal. 10zl zostalo by mi na wyzywienie sie przez 2 dni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 10zl zostalo by mi na wyzywienie sie przez 2 dni ;] wyzywienie powiadasz? piwo to moje paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 10 pln? Toc to 3 piwa i 2 max powery z zabki. Na tym mozna caly weekend jechac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Illy, jak bierzesz switcha to weź ze dwa kabelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Prawdopodobne jest, że ja z :X-em[2]: przyjedziemy. Ale wiadomo jak jest z planowaniem na ostatnią chwilę ;) Jeszcze dzisiaj damy odpowiedź. Póki co jesteśmy na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 walcie panowie, bo coś mała frekwencja, a naprawde warto _______________ TWEETY bierzesz statyw czy ja mam brać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 piksar: zobacze co da rade, bo juz musze troche rzeczy zabrac, zastanawiam sie wogole czy na noc zostac bo zona ma tego dnia tez urodziny, i nie wiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 czuje że sam pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 piksar: ja biore, ale weź swój też. na dwóch statywach szybciej porobimy fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 chlopaki podajcie jutro dokladny sklad, opis, rysopis, godzine przyjzdu i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 mnie nie sposób przeoczyć, 16 lat, szczupły, wysoki, blond włos. podkreślam szczupły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 mnie nie sposób przeoczyć, 16 lat, szczupły, wysoki, blond włos. podkreślam szczupły. :D :D ;) ej to jak robimy z noclegiem lukalem to sa ciapongi o polnocy o pierwszej o piatej, chyba ze moj genialny mozg jak zwykle cos pomieszal :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 śpimy u thorgala psiwór bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 phi 16latkow sie nie slucham ;) ...................... wezme wezme :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 no to ja moge powiedzieć tak: przyjazd planowy: 07:50 Gdańsk Główny będziemy pewnie chcieli coś zjeść więc możecie po nas wpaść ok 9:00 - 9:30 w jakimś centralnym punkcie dworca (powiedzmy przy okienku nr 1 czy gdzie tam najbliżej wyjścia). niech ktoś od was poda mi na PMka numer kom. to się zgadamy już na miejscu ("Ok, jesteśmy pod zegarem czekamy na was"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 i cos pod spiwor.. karimate albo cos.. bo tylko 1 luzko mam na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Pod KFC stojcie, to jest punkt spotkan. Jak znajde telefon to wam podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 wystarczy gg ;) skad ja karimate wezme :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Boże, znowu KFC, ach moja linia nielot - wymodeluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 tylko kto mi to wyrenderuje bo szara karimata to chyba obciach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 lepsza szara niż sam wireframe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 ważne aby MS miała, bo inaczej w tyłek kłuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 bym wam wskazal fajnego kebaba ale sie pogubicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 to wy sie tu dogadujcie a ja spac czmycham.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 thorgal poczekaj na mnie tez ide :D chopy to jutro pogadamy jak co to 23 zero zero tam gdzie zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 illy: spróbuj opisać droge albo narysować mapke. jak dają dobre żarcie to nic nas nie zatrzyma :D no to wrocławiaki do zobaczyska jutro o dwudziestej trzeciej zero zero tam gdzie zawsze (czyli pod Tablicą Odjzadów) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 bilety kupujemy o 23 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 nom. a czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 nie wiem, nie zabraknie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 jeszcze nigdy nie spotkałem się z brakiem biletów na zwykły tani pociąg. nie jesteśmy ani pielgrzymką, ani woodstockiem. nie musimy rezerwować ani dopłacać. idziemy, kupujemy, jedziemy :) [edit] zdecydowałem, że nie biore ze sobą statywu. nałaziłem się z nim w zakopcu i wiem, że naprawdę rzadko się przydaje. poza tym targać ze sobą to całe metalowe ustrojstwo... po prostu nie biorę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Idziecie w strone hmmm, w prawo od dworca, dochodzicie do ronda, na druga strone i w uliczke (po praej bank po lewej ten kebab). Tylko uwaga bo tam sa 2! Chodzi o ten gdzie 2 fajne panienki pracuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 widze ze troche osob z poczatkowej listy zrezygnowalo, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Nigdy kurna nie brałem plecaka ze stelażem, bedę wyglądał jak wielbłąd.(trzygarbny). Daleko od dworca do kwatery ? Żebym po całym mieście nie pałętał się z tym wynalazkiem -------edit----------- czy zobaczę ? : - port -statki -żurawia -neptuna -bramę cośtam ??? -pocztę ? -westerplatte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ja tez bede mial ogromny plecak :D wiec nie bedziesz jedynym wielbladem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 w razie czego zostawimy plecaki w przechowalni bagażu: razem wino wyjść tanio (całkowity koszt 8-12zł). ja też biore plecak, co prawda jest bez stelaża ale mam za to wielki śpiwór :] kto wogóle tam będzie? oprócz nas z wrocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 przechowalnia odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 czy zobaczę ? : - port -statki -żurawia -neptuna -bramę cośtam ??? -pocztę ? -westerplatte nabrzeze zobaczysz zurawia zobaczysz neptuna zobaczysz wiekszosc bram zobaczysz poczty nawet dwie zobaczysz westerplatter zapomnij ;p tam sie samochodem jedzie dobre pol godziny Daleko od dworca do kwatery ?Dobry kawalek. Autobusem trza bedzie Żebym po całym mieście nie pałętał się z tym wynalazkiemchwilowo innego wyjscia nie widze, najlepiej najpierw zwiedzic pozniej imprezowac moze by w koncu zrobic pelna liste z wrocka? thorgal: moge dzisiaj do ciebie podjechac i podrzucic moje rzeczy? (materac, boombox, spiwor) kto wogóle tam będzie? oprócz nas z wrocka? Ja, Thorgal, reszta sie nie potwierdzila jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 a nie można maneli zawieżć do thorgala i z lajtowym bagażem ruszyć na miasto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 a nie można maneli zawieżć do thorgala i z lajtowym bagażem ruszyć na miasto ? mozna, wszystko mozna nabrzeze zobaczysz thorgal: moge dzisiaj do ciebie podjechac i podrzucic moje rzeczy? (materac, boombox, spiwor) illy zapraszam, tylko lepiej wieczorkiem, puznym wieczorkiem bo wszedzie kuchnia sie wala a raczej jej szczatki bo dopiero skladam(adress bedzie w PM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 okolo 20 bede :) bo pozniej podjade na impreze, takze tez maly maraton robie od dzisiaj do niedzieli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 a nie można maneli zawieżć do thorgala i z lajtowym bagażem ruszyć na miasto ? inne wyjścia nie widzę. można by ewentualnie pzechowalnię ale to już ustalimy namiejscu. ja w Krakau na całe 5h zamknąłem cały swój dobytek (prócz sprzętu foto) i nic się nie stało. za 12 zł masz zamykaną automatyczną szafe pancerną i ogniotrwałą. nie można tam tylko składować materiałów chemicznych, żrących, elektronicznych (komórki, tv, komputery, radary etc.) oraz odpoadw nuklearnych. zwierzeta można ale stwierdziłem, że nic większego od rowra nie wejdzie a on jak wiadomo nie jedzie ;] illy und thorgal: a kto nas odbierze z Dworca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 jak dam rade wstac to po was wpadne ;p tylko ze niespecjalnie znam Gdanska komunikacje ale, damy rade!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ktos tam odbierze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 przyjade z lomem, rozwale drzwi, zostawie rzeczy, drzwi zakleje tasma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 materiałów chemicznych, żrących, elektronicznych (komórki, tv, komputery, radary etc.) no to nie mam co tam schować, ze mną tylko wódka i elektronika jedzie und small renderfarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 wódke wypijemy, a elektronikę und small renderfarmę sprzedamy na kolejną flaszke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 przygarne laptopa ;p kurde, swicha nie bede miec ;/ chyba ze jutro rano wezme zalezy jak bardzo nam potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 biore pendrive`a to obejdzie się bez switcha albo pogadamy przez wifi -----editione może Slim do nas wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 jak umiesz postawic siec wifi to ok ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 illy kiedy bedizesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi