flesz_gordon Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 czolem bede wdzieczny za wszelkie slowa krytyki
Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Trochę kreskówkowe ale fajne :) jednak nie za bardzo mi się widzi ten jasny materiał sztucznej skóry..i te błyski.. pokombinuj jeszcze. heh koncept fajny ;] Pozdrawiam ;]
kannu Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 serwus :) fajne. Zastanawiam sie tylko, czy dłoń nie jest nieco za długa ? Bardzo przyjemne - i bardziej mi sie podoba ta dłoń cyber. :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
SWRSC Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 troszke poprawił bym shader dłoni, tej normalnej :) ogolnie ładnie
lewis Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Czesc ! Ladna scena , wydaje mi sie ze cos nie tak jest z ludzka dlonia , To przejscie skory srodrecza i palca wskazujacego jest chyba za proste , u nasady tego palca powinno byc chyba jeszcze jedno wciecie , i doczepilbym sie jeszcze tylko tego ze palec wydaje sie byc nienaturalnie zgiety(tzn o wskazujacym ciagle mowie). A cyber dlon bardzo mi sie podoba :) Pozdrawiam :)
flesz_gordon Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 dzieki za komenty nastepne beda lepsze ;) mialem pol roku przerwe w grafie hehe..to takie wytlumaczenie :P
Master Kiełbaster Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 pięciopalczasta dłonia z ciasta... modeliki fajne
makbol Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 "Nokia - Connecting people" :D Super modele, scenka tezn niczego sobie
weinert Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 szkoda ze takie slabe materialy ale scena interesujaca ps moze zegnij troche palce u tego robota?
piotrek Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Przydałyby się poprawki tej człowieczej dłoni. Zarówno na polu modelingu, jaki i shadingu.
Secator Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 ta kobieca dłoń mogła by być dużo lepsza, lewa łapa perfektna za to :)
Rekomendowane odpowiedzi