Napisano 6 Sierpień 200618 l Trochę kreskówkowe ale fajne :) jednak nie za bardzo mi się widzi ten jasny materiał sztucznej skóry..i te błyski.. pokombinuj jeszcze. heh koncept fajny ;] Pozdrawiam ;]
Napisano 6 Sierpień 200618 l serwus :) fajne. Zastanawiam sie tylko, czy dłoń nie jest nieco za długa ? Bardzo przyjemne - i bardziej mi sie podoba ta dłoń cyber. :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 6 Sierpień 200618 l Czesc ! Ladna scena , wydaje mi sie ze cos nie tak jest z ludzka dlonia , To przejscie skory srodrecza i palca wskazujacego jest chyba za proste , u nasady tego palca powinno byc chyba jeszcze jedno wciecie , i doczepilbym sie jeszcze tylko tego ze palec wydaje sie byc nienaturalnie zgiety(tzn o wskazujacym ciagle mowie). A cyber dlon bardzo mi sie podoba :) Pozdrawiam :)
Napisano 7 Sierpień 200618 l Autor dzieki za komenty nastepne beda lepsze ;) mialem pol roku przerwe w grafie hehe..to takie wytlumaczenie :P
Napisano 7 Sierpień 200618 l szkoda ze takie slabe materialy ale scena interesujaca ps moze zegnij troche palce u tego robota?
Napisano 7 Sierpień 200618 l Przydałyby się poprawki tej człowieczej dłoni. Zarówno na polu modelingu, jaki i shadingu.