Leru Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Napisano 13 Sierpień 2006 Pierwsze zdjęcie widziałem w wikipedii ale nie przywiązałem do niego większej uwagi bo chciałem najpierw sobie porządnie wyobrazić potwora a potem szukać tego co do wyobrażenia pasuje. Mordka jest fajniejsza :). Na drugim pysk Lewiatana jest dla mnie zbyt spokojny, posłużę się pewnie trochę tym pierwszym obrazkiem. THX :)
Leru Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Napisano 14 Sierpień 2006 jakaś tam bryła na początek, jeszcze nie koniec ale pokazuję, że robię ;)
Gomez Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 A może takie długie, powykręcane kolce/rogi na plecach zamiast tego irokeza? I wzory na skórze jak u Gigera hehe, ale fantazje... I oczywiście postapokaliptyczny papież :D Jak Mad Max (hmm tylko po apokalipsie to już chyba nie będzie żadnego papieża) Chyba mam inne klimaty jednak.
Leru Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Napisano 14 Sierpień 2006 Po apokalipsie będzie samozwańczy papież, który będzie palił cygara :D 1
miriam Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 •LERU zostaw zabawki i za robotę się weź,a nie cygara podciągasz starszym :) Swoją drogą fajny ten smoczek ;) . . . Powodzenia
Ania Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 no Leru może chociaż jakiegoś boxa postawisz? edit: sory nie widziałam przedtem tej bryły, bardzo ładnie ci bryła wyszła, dalej tak.
vv3k70r Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 o, widze ze powstaje plagiat mojej pracy :) podobne zaangazowanie, poswiecony czas i widoczne postepy :)
miriam Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 O Bratku ;) przy takim zapale skończysz na nastepne święta . . . :D Weź się za robote . . . bo zły przykład dajesz :P... Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi