wisser Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 zrobilem o taki obrazeczek , scenke i no ciekaw jestem jak tam sie podoba wiem ze slabe w porownaniu do reszty :D ale w sumie w 3ds krotko siedze :F troche dlugo sie otwiera za to sorx: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 duza rozdzielka dam poprostu linka do strony :) : fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Po pierwsze to link nie działa. Otwiera mi sie wikipedia... Po drugie jest taki przycisk "edycja", dzięki któremu można zmieniać wygląd postu i nie trzeba robić nowego. Po trzecie. Witamy na ofrum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Weź spróbuj w Imageshacku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 hehe - spostrzegawczosc to dobra rzecz :) wisser - po kiego ten obrazek jest az taaaaakiiii duuuzzzyyyy?? inna sprawa ze taki sobie ten domek (albo inaczej: domek wporzo ale render suaby)... poapoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 widok z tyły domku jakby nie pasuje do reszty wcale. Skoro wszystko jest tak mocno oświetlone światłem słonecznym to miejsca zacieniowane powinny być niemalże czarne. heh dobrze że nie dałeś wwww .. bo by się nikt nie zorientował :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 eh zrobie mneijszy obrazek bo ten render jest w 3500/2163 czy jakos tak specjalnie zeby bumpy bylo widac to jest render juz do celow pokazowych i drukowania widac dobrze tylko jak sie sciagnie plik a link nie wiem dlaczego nie dziala bo jak sie go skopiuje w nowe okno to dziala :F ale dam mniejsza rozdzialke pod linkiem wiec kopiowac poki nie dojde dlaczego tak jest. DOBRA jest link dziala obrazek mniejszy ... w sumie walka ze swiatlem na nim byla :D ee nie umiem jeszcze logarytmic exposure dopasowac :) Zatem zapraszam do ponownego krytykowania i nazekania na bledy ;) i prosze mowic ostro lubie wiedziec co mam totalnei zle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 za słaby bump :P za mało odbić (na szybach i płytkach), zła trawa, rozpaćkane tło, i całość wygląda blado... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 hmm... woda wygląda lepiej w niektórych grach...cienie ostre :F...tło nie dobrze dopasowane :f model dobry podoba mi sie. W czym ty renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 w mential reyu .. inaczej wody by sie nie dalo zrobic :) zreszta ja lubie w mentialu :). Y no ja bym poprosil wlasnie o te cienie jak je zrobic coby nie byly takie ostre ?:) tzn bardziej rozmazane .. i tylko nie mowcie o elight :F bo tego to nie zniose :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 area shadows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 zmniejsz radiusy FG, illuminacje masz bardzo biedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 jak na pierwszy projekcik to ci wybacze ale ogolnie to mizernie to wyszlo GI lezy, tekstury tez ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 ja wiem ze marnie ... nie umiem swiatla ustawiac za chiny :| i chyba sie nigdy nie naucze, a logarytmic exposure control to juz wogole ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witaj, domek jak domek...nie oceniam, natomiast rzucaja sie dwie rzeczy ktore bija po oczach poczatkujacego do ktorych sie zaliczam a mianowicie wrecz wsciekla kolorystyka oraz brak spojnosci tla do reszty. Rendering i cala ta zabawe materialowa poki co pozostawiam starszym uzytkownikom do krytyki. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi