Napisano 11 Sierpień 200618 l Witam, przedstawiam kilka moich rysunków. Pozdrawiam Pozdrawiam Edytowane 30 Grudzień 200816 l przez mkm
Napisano 12 Sierpień 200618 l Rysunek drugi to nie czasem Humphrey Bogart z filmu "Casablanca"? Nie wiem czego ale odnoszę takie wrażenie że właśnie jego chciałeś naszkicować. Moja dziewczyna uwielbia ten film i gdyby nie to że mnie "zmusiła" kiedyś do jego obejżenie to pewnie nie miałbym tych skojażeń;) W każdym razie rysunki są fajne i mi się podobają. Pozdrawiam :)
Napisano 23 Listopad 200618 l Popracuj nad anatomią, wszczególnosci widac to w portrecie Supermana. No i ta kartka w kratke :/ pozdro
Napisano 4 Kwiecień 200717 l Autor Kolejna porcja rysuneczków :) Komentarze mile widziane Pozdrawiam www.mkm121.webpark.pl
Napisano 4 Kwiecień 200717 l ja tam sie nie znam...ale podobają mi sie Twoje rysunki :) zarzucaj dalej.... pZdr
Napisano 4 Kwiecień 200717 l Bardzo fajna ta ostatnia porcja rysuneczków. Wszystkie mi się podobają :)
Napisano 12 Sierpień 200717 l masz jakiś problem ze skanerem? Trupokobieta ma jakąś pikseloze na herach, ale podoba mi się,wkomponowana w jakąś scenkę,mogłaby być cudeńko;) Dalej, ach więc tak właśnie wygląda ta kostka co mi w kolanie lata?;D Samuraj,czy inny tam skośnookiec, bardzo mi przypadł do gustu,tułów+głowa, to początek czegoś naprawdę dobrego,spodnie psują efekt,widać nawet jak zaznaczałeś pośladki,jednak są za mało zaznaczone,nie ma wgniecień mateiału,nie czuć gdzie się kończą(spodnie nie pośladki;)) i gdzie zaczynają-na jakiej zasadzie się trzymają itp...popraw je,uplastycznij zaznacz poślady i daj detal, poza tym Spoko Wodza, talen masz,trza to wykorzystać i ćwiczyć:) powodzenia
Napisano 30 Sierpień 200717 l Autor purple: witam, dzięki za sugestie. Chińczyk jest moją pierwszą pracą z wykorzystaniem wacomy g4 i CS2, dlatego też nie wgłębiałem się zbytnio w szczegóły zwłaszcza spodenek. Jeżeli chodzi o jakość rysuneczków to spowodowane jest to brakiem skanera. Dysponuje jedynie starą cyfrówką, którą wykonałem powyższe fotki. Pozdrawiam. Kolejny rzut. Tym razem WIP Ufok: Moja stronka http://mkm121.webpark.pl
Napisano 30 Sierpień 200717 l mimo że musisz trochę popracować nad proporcjami, uważam że pracki są całkiem do rzeczy. Ten mniech ( ?? ) odwrócony tyłem jest zaje...dwabisty !! pracuj dalej
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Autor Ciąg dalszy WIP Ufok: Komentarze i sugestie mile widziane Edytowane 15 Październik 200816 l przez mkm
Napisano 7 Wrzesień 200717 l zapomniałes napisac że jedziesz z refki :) http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=049462
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Autor Zgadza się, zapomniałem o tym napisać. Mój błąd :) Dopiero zaczynam swoją przygodę z 2d więc na początek postanowiłem podziałać z tej refki. Pozdrawiam.
Napisano 18 Wrzesień 200717 l ta pupy kobiet to ciężki temat, nawet bogu czasem nie wychodzi ;] więc sie nie martw ufol git
Napisano 18 Wrzesień 200717 l masz)rum - no wiesz Ty co?...ale masz rację:D mkm Ufol jest naprawdę fajny ale może zrobisz mu jakis environment, czy będzie tak sam biedny przez tą biel się przedzierał?
Napisano 4 Październik 200816 l Coś mi się wydaje że za gruby line art masz (obwód) troche to spłaszcza bryłe, spróbuj delikatniejszą kreską (podoba mi się twoje studium mięśni)
Napisano 15 Październik 200816 l Autor Dzięki za komentarze i sugestie. Starsze concepty inspirowane pracami Davida Robertsa.
Napisano 15 Październik 200816 l 1,2 i 4 są ciekawe :) Jakie medium? W pozostałych cienie mnie zupełnie nie przekonują, są takie nerwowe i chaotyczne. Zupełnie różne od tych wymienionych.
Napisano 4 Styczeń 200916 l Autor Kolejna wrzuta. Tym razem wziąłem się za gangsterów :) Portreciki zrobione w OpenCanvas i CS3 Komentarze mile widziane
Napisano 4 Styczeń 200916 l to są zdjęcia z tego bloga mógłbyś podrzucić adres bo gdzieś mi się zapodział fajne prace pozdro :)
Napisano 4 Styczeń 200916 l Autor coyote: witam, nie pamiętam dokładnie z jakich stron brałem refki do rysunków, w google jest tego mnóstwo :) dzięki za komentarz
Napisano 4 Styczeń 200916 l kul wpisałem "zdjęcia policyjne z okresu prohibicji" i wyskoczyły mi moje prace :D