Jump to content

Teczka 2D: mkm

mkm

Recommended Posts

Rysunek drugi to nie czasem Humphrey Bogart z filmu "Casablanca"? Nie wiem czego ale odnoszę takie wrażenie że właśnie jego chciałeś naszkicować. Moja dziewczyna uwielbia ten film i gdyby nie to że mnie "zmusiła" kiedyś do jego obejżenie to pewnie nie miałbym tych skojażeń;) W każdym razie rysunki są fajne i mi się podobają.

Pozdrawiam :)

masz jakiś problem ze skanerem? Trupokobieta ma jakąś pikseloze na herach, ale podoba mi się,wkomponowana w jakąś scenkę,mogłaby być cudeńko;)

Dalej, ach więc tak właśnie wygląda ta kostka co mi w kolanie lata?;D

Samuraj,czy inny tam skośnookiec, bardzo mi przypadł do gustu,tułów+głowa, to początek czegoś naprawdę dobrego,spodnie psują efekt,widać nawet jak zaznaczałeś pośladki,jednak są za mało zaznaczone,nie ma wgniecień mateiału,nie czuć gdzie się kończą(spodnie nie pośladki;)) i gdzie zaczynają-na jakiej zasadzie się trzymają itp...popraw je,uplastycznij zaznacz poślady i daj detal, poza tym Spoko Wodza, talen masz,trza to wykorzystać i ćwiczyć:)

powodzenia

purple: witam, dzięki za sugestie. Chińczyk jest moją pierwszą pracą z wykorzystaniem wacomy g4 i CS2, dlatego też nie wgłębiałem się zbytnio w szczegóły zwłaszcza spodenek. Jeżeli chodzi o jakość rysuneczków to spowodowane jest to brakiem skanera. Dysponuje jedynie starą cyfrówką, którą wykonałem powyższe fotki. Pozdrawiam.

Kolejny rzut. Tym razem WIP Ufok:

wipufok.jpg

Moja stronka

http://mkm121.webpark.pl