mkm Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 (edytowane) Witam, przedstawiam kilka moich rysunków. Pozdrawiam Pozdrawiam Edytowane 30 Grudzień 2008 przez mkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 rysunki 2 i 3 spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamael Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Rysunek drugi to nie czasem Humphrey Bogart z filmu "Casablanca"? Nie wiem czego ale odnoszę takie wrażenie że właśnie jego chciałeś naszkicować. Moja dziewczyna uwielbia ten film i gdyby nie to że mnie "zmusiła" kiedyś do jego obejżenie to pewnie nie miałbym tych skojażeń;) W każdym razie rysunki są fajne i mi się podobają. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 spokoloko:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Popracuj nad anatomią, wszczególnosci widac to w portrecie Supermana. No i ta kartka w kratke :/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Kolejna porcja rysuneczków :) Komentarze mile widziane Pozdrawiam www.mkm121.webpark.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 ja tam sie nie znam...ale podobają mi sie Twoje rysunki :) zarzucaj dalej.... pZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 no ladne, obrazek z cyfra 24 w lewej dolnym rogu najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Bardzo fajna ta ostatnia porcja rysuneczków. Wszystkie mi się podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Witam, po kilkumiesięcznej nieobecności kolejna wrzuta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 masz jakiś problem ze skanerem? Trupokobieta ma jakąś pikseloze na herach, ale podoba mi się,wkomponowana w jakąś scenkę,mogłaby być cudeńko;) Dalej, ach więc tak właśnie wygląda ta kostka co mi w kolanie lata?;D Samuraj,czy inny tam skośnookiec, bardzo mi przypadł do gustu,tułów+głowa, to początek czegoś naprawdę dobrego,spodnie psują efekt,widać nawet jak zaznaczałeś pośladki,jednak są za mało zaznaczone,nie ma wgniecień mateiału,nie czuć gdzie się kończą(spodnie nie pośladki;)) i gdzie zaczynają-na jakiej zasadzie się trzymają itp...popraw je,uplastycznij zaznacz poślady i daj detal, poza tym Spoko Wodza, talen masz,trza to wykorzystać i ćwiczyć:) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 purple: witam, dzięki za sugestie. Chińczyk jest moją pierwszą pracą z wykorzystaniem wacomy g4 i CS2, dlatego też nie wgłębiałem się zbytnio w szczegóły zwłaszcza spodenek. Jeżeli chodzi o jakość rysuneczków to spowodowane jest to brakiem skanera. Dysponuje jedynie starą cyfrówką, którą wykonałem powyższe fotki. Pozdrawiam. Kolejny rzut. Tym razem WIP Ufok: Moja stronka http://mkm121.webpark.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 mimo że musisz trochę popracować nad proporcjami, uważam że pracki są całkiem do rzeczy. Ten mniech ( ?? ) odwrócony tyłem jest zaje...dwabisty !! pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 (edytowane) Ciąg dalszy WIP Ufok: Komentarze i sugestie mile widziane Edytowane 15 Październik 2008 przez mkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 zapomniałes napisac że jedziesz z refki :) http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=049462 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgadza się, zapomniałem o tym napisać. Mój błąd :) Dopiero zaczynam swoją przygodę z 2d więc na początek postanowiłem podziałać z tej refki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Z referki czy nie, ale wychodzi fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Zostawiam ufoka w spokoju: A tu troche starsze rysuneczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Zwierzątka fajne i pupy kobiet też bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 ta pupy kobiet to ciężki temat, nawet bogu czasem nie wychodzi ;] więc sie nie martw ufol git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 masz)rum - no wiesz Ty co?...ale masz rację:D mkm Ufol jest naprawdę fajny ale może zrobisz mu jakis environment, czy będzie tak sam biedny przez tą biel się przedzierał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Witam, Dzięki za komentarze, kolejna wrzuta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Spoko szkice ale najfajniejszy Gandalf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Update po długiej nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi-su Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 cejrowski jest ok:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Coś mi się wydaje że za gruby line art masz (obwód) troche to spłaszcza bryłe, spróbuj delikatniejszą kreską (podoba mi się twoje studium mięśni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 Dzięki za komentarze i sugestie. Starsze concepty inspirowane pracami Davida Robertsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 1,2 i 4 są ciekawe :) Jakie medium? W pozostałych cienie mnie zupełnie nie przekonują, są takie nerwowe i chaotyczne. Zupełnie różne od tych wymienionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 Speedy wykonane w OpenCanvas Mirror's Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Kolejna wrzuta. Tym razem wziąłem się za gangsterów :) Portreciki zrobione w OpenCanvas i CS3 Komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 to są zdjęcia z tego bloga mógłbyś podrzucić adres bo gdzieś mi się zapodział fajne prace pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 coyote: witam, nie pamiętam dokładnie z jakich stron brałem refki do rysunków, w google jest tego mnóstwo :) dzięki za komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 kul wpisałem "zdjęcia policyjne z okresu prohibicji" i wyskoczyły mi moje prace :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi