Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, przedstawiam kilka moich rysunków.

Pozdrawiam

125_2568.jpg1.jpg

mkmbond.jpg

mkmwidok.jpg

132_32378.jpgmkmbond.jpg

132_3241.jpgmkmwidok.jpg

mkmsuperman.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez mkm
  • Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rysunek drugi to nie czasem Humphrey Bogart z filmu "Casablanca"? Nie wiem czego ale odnoszę takie wrażenie że właśnie jego chciałeś naszkicować. Moja dziewczyna uwielbia ten film i gdyby nie to że mnie "zmusiła" kiedyś do jego obejżenie to pewnie nie miałbym tych skojażeń;) W każdym razie rysunki są fajne i mi się podobają.

Pozdrawiam :)

Napisano

Bardzo fajna ta ostatnia porcja rysuneczków. Wszystkie mi się podobają :)

Napisano

masz jakiś problem ze skanerem? Trupokobieta ma jakąś pikseloze na herach, ale podoba mi się,wkomponowana w jakąś scenkę,mogłaby być cudeńko;)

Dalej, ach więc tak właśnie wygląda ta kostka co mi w kolanie lata?;D

Samuraj,czy inny tam skośnookiec, bardzo mi przypadł do gustu,tułów+głowa, to początek czegoś naprawdę dobrego,spodnie psują efekt,widać nawet jak zaznaczałeś pośladki,jednak są za mało zaznaczone,nie ma wgniecień mateiału,nie czuć gdzie się kończą(spodnie nie pośladki;)) i gdzie zaczynają-na jakiej zasadzie się trzymają itp...popraw je,uplastycznij zaznacz poślady i daj detal, poza tym Spoko Wodza, talen masz,trza to wykorzystać i ćwiczyć:)

powodzenia

Napisano

purple: witam, dzięki za sugestie. Chińczyk jest moją pierwszą pracą z wykorzystaniem wacomy g4 i CS2, dlatego też nie wgłębiałem się zbytnio w szczegóły zwłaszcza spodenek. Jeżeli chodzi o jakość rysuneczków to spowodowane jest to brakiem skanera. Dysponuje jedynie starą cyfrówką, którą wykonałem powyższe fotki. Pozdrawiam.

Kolejny rzut. Tym razem WIP Ufok:

wipufok.jpg

Moja stronka

http://mkm121.webpark.pl

Napisano

mimo że musisz trochę popracować nad proporcjami, uważam że pracki są całkiem do rzeczy. Ten mniech ( ?? ) odwrócony tyłem jest zaje...dwabisty !! pracuj dalej

Napisano (edytowane)

Ciąg dalszy WIP Ufok:

wipufok2.jpg

Komentarze i sugestie mile widziane

Edytowane przez mkm
Napisano

Zgadza się, zapomniałem o tym napisać. Mój błąd :) Dopiero zaczynam swoją przygodę z 2d więc na początek postanowiłem podziałać z tej refki. Pozdrawiam.

Napisano

Zwierzątka fajne i pupy kobiet też bardzo ładne :)

Napisano

masz)rum - no wiesz Ty co?...ale masz rację:D

mkm Ufol jest naprawdę fajny ale może zrobisz mu jakis environment, czy będzie tak sam biedny przez tą biel się przedzierał?

Napisano

Kolejna wrzuta. Tym razem wziąłem się za gangsterów :)

Portreciki zrobione w OpenCanvas i CS3

Komentarze mile widziane

mkmalcapone.jpg

mkmluckyluciano.jpg

mkmpabloescobar.jpg

Napisano

coyote: witam, nie pamiętam dokładnie z jakich stron brałem refki do rysunków, w google jest tego mnóstwo :) dzięki za komentarz