Bobby_digital Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 seba model materialy render, ja PS front back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Gustowny :) Te kamienie troche zdradzaja ale ogolnie jest ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 domek mi sie podoba, bardzo ladna vizka, tylko troche dziwnie wygladaja 2 drzwi od frontu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Bo to domek dla dwoch pokolen, czt. dla dwoch rodzin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 no i super moja mama sie nabrała że to fota;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 no vizka naprawde fajna, szczegolne brawa za wkomponowanie w otoczenie ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 WOW, jak fota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 serwus :) dobre dobre ! Bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ładnie, tylko faktury tynku brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 mi się podoba , bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Mi sie podoba 2 render - w pierwszym jakos nie pasuja mi te czarne lampeczki, troche marni wygladaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 fajny domek podaj sposób na trawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ładny domek. Kamyki tylko podpowiadają że to zrobiony na komputerze.Ale ogułem bardzo ładny.Świetny pomysł z tą altanką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 bardzo fajna pracka ładny domek, ładny rwender :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 thunder, przepis jest w miare prosty. trzeba wziac aparat, porobic zdjecia a nastepnie to poskladac w jakims sprytnym programie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 no jak fota, słowo daje. Nie podoba mi sie tylko niebo i powtażalność kamyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_qb Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 domek jak z katalogu,ale render pierwsza klasa!! moglbys podac ustawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 seba rrederowal ale chyba nic specjalnego. irradiance + LC. Lc default a irradience pewnie na medium. swiatlo dome light. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi