Obywatel Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Cze : ] Trochę mi to czasu zajęło. Dużo było mapowania, ale dało radę. I proszę oto jest – robak. Na drodze jest geometria z displace, na nagrobku też. Odrobinę post-produkcji w PhotoPaint, jak zwykle. Jest też SSS. Od razu mówię też, że na CRT nic widać nie będzie. Pozdrawiam : ]
Bonifatz Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Fajnie sie pobawiles, ale mam żal do Ciebie ;) ze te "macki" wygladaja lepiej (z tym fajnym SSS) na tym drugim obrazku. Powodzenia !
Master Kiełbaster Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Na CRT nic widać nie jest :(. Trochę nie wiadomo o so chozi, bo ten robak nie wygląda za bardzo na wyleźniętego z grobu. Przydało by się go lekko sfermentować :P
piotrek Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Mało widać :p Zupełnie nie wiem, o co chodzi patrząc na ten obrazek.
flesz_gordon Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 no wlasnie ja podobnie nie kumam bazy... mi to wyglada czesc korpusu w kapturze i... z mackami- dobrze kombinuje? hmm, i chyba sie koleś sam wykopał z grobu
3grosze Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 po pierwsze ten koleś wcale księdza nie przypomina :] a po drugie to strasznie namotałeś, nie wiadomo o co chodzi, scena dla mnie jest niespójna, chaotyczna i wygląda jakbyś wyciągnął każdy element z innej i złożył w całość technicznie całkiem fajnie, ale merytorycznie to wyszły mimry z mamrami ;-)
JmTm00 Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Jak to na CRT nic widać nie bedzie? Ja mam crtka i wszystko ładnie czysto :|??
Rekomendowane odpowiedzi