Destroyer Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 no to może i ja sie do bitwy przyłącze jest jeszcze troche czasu to moze coś zrobie.. choć wątpie zebym skończył więc moim temtem jest mitologiczna meduza najmłodsza i najgroźniejsza z 3 sióstr gorgon miała węże zamist włosów i zamieniała żyjące istoty w kamulce lekiem na tę dolegliwość były łzy jednorożca, ubił ją perseusz odbijając jej oblicze w tarczy(chyba) a z krwi z rozciętej szyi gorgony narodzili się Pegaz i Chryzaor. Jej głowę Atena umieściła na egidzie. jak wygląda meduza meduza wygląda oczami :D są wersje że była bardzo piękna itd ale z organiką u mnie porażka więc u mnie nie będzie;) taka jest moja wersja: pół kobieta pół wąż z węzami zamiast włochów troszke mi wyszła jak facet ;-)) Meduz.A więc musicie sobie troche powyobrażać ;-)) zwróćcie uwage na doskonałe proporcje moich conceptów jak równiż hirurgiczną zajomoć anatomii, genialne wyważenie barw i .. zreszą sami widzicie co sie bede chwalił ;-DD historyjka / story jest sobie meduza na plaży troche jej sie nudzi nie ma z kim gadać troche pusto same kmulce i piach ;-))
Master Kiełbaster Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Witam w bitwie i życzę powodznia! btw smutna ta meduza... a koncept wypas :*
Destroyer Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 dla zabicia czasu bawi sie grzechotką jak widać bardzo jej sie to podoba ;-) tymczasem zbłąkany żeglarz zwany dalej nieszczęśnikiem zaparkował jacht na plaży i poszedł zapytać kogoś o droge ... zauważył meduze i podchodzi do niej od tyłu ;-) ona pochłonięta wyśmienit zabawą grzechotką nie zauważa nieszczęśnika, aby zwrucić na siebie uwage tubylca nieszczęśnik delikatnie stuka ją w ramie meduza nieco zaskoczona z wrodzoną kobiecą subtelnością odwraca sie aby z otwartymi ramionami serdecznie przywitać niesczęśnika na skutek nieoczekiwanego gorącego powitania nieszczęśnik znany też jako zbłąkany żeglarz kamienieje z wrażenia ;-DD i wszyscy żyli ... jeszcze troche ;-P mam zamiar zrobić scenka jak meduza wita żeglarza jak sie uda będą cuda ;-)) zaczne chyba od kamulców albo piasku ;-))
Master Kiełbaster Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Z grzechotką znacznie weselsza ;p
Destroyer Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 master masz refleks jeden pos po drugim sadze przygotowany wcześniej żeby mi sie nikt nie wcioł a ty mi założenie popsułeś ;-)) i też wszystkim życze powodzenia cheers
Master Kiełbaster Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Trzeba się starać by zdążyć przed Leru :*
Leleń Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 ten lis jest podobny do Leru :> aaaa powodzenia, i przypominam ze to jest 3D bitwa:> pzdr.
KacperSpala Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Ja też przed leru ! :E mania zdobywania . ... koncepty świetne xD, temat dobry, zobaczymy wykonanie ; ), powodzenia na arenie.
Leru Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 daj pan spokój, nie zdąrzyłem pierwszy ;) fikołek -> witam w Bitwie, powodzenia w realizacji tych jakże przednich konceptów :)
Destroyer Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 Leleń wiem że to 3D ale dobry kocept to podstawa ;-)) poza tym od 4 mam table vacoma to zaszalałem ;-P wykonanie to już pewnie nędza ale może siebie i was zaskocze ;-D
Rekomendowane odpowiedzi