Destroyer Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 no to może i ja sie do bitwy przyłącze jest jeszcze troche czasu to moze coś zrobie.. choć wątpie zebym skończył więc moim temtem jest mitologiczna meduza najmłodsza i najgroźniejsza z 3 sióstr gorgon miała węże zamist włosów i zamieniała żyjące istoty w kamulce lekiem na tę dolegliwość były łzy jednorożca, ubił ją perseusz odbijając jej oblicze w tarczy(chyba) a z krwi z rozciętej szyi gorgony narodzili się Pegaz i Chryzaor. Jej głowę Atena umieściła na egidzie. jak wygląda meduza meduza wygląda oczami :D są wersje że była bardzo piękna itd ale z organiką u mnie porażka więc u mnie nie będzie;) taka jest moja wersja: pół kobieta pół wąż z węzami zamiast włochów troszke mi wyszła jak facet ;-)) Meduz.A więc musicie sobie troche powyobrażać ;-)) zwróćcie uwage na doskonałe proporcje moich conceptów jak równiż hirurgiczną zajomoć anatomii, genialne wyważenie barw i .. zreszą sami widzicie co sie bede chwalił ;-DD historyjka / story jest sobie meduza na plaży troche jej sie nudzi nie ma z kim gadać troche pusto same kmulce i piach ;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Witam w bitwie i życzę powodznia! btw smutna ta meduza... a koncept wypas :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 15, 2006 Author Share Posted August 15, 2006 dla zabicia czasu bawi sie grzechotką jak widać bardzo jej sie to podoba ;-) tymczasem zbłąkany żeglarz zwany dalej nieszczęśnikiem zaparkował jacht na plaży i poszedł zapytać kogoś o droge ... zauważył meduze i podchodzi do niej od tyłu ;-) ona pochłonięta wyśmienit zabawą grzechotką nie zauważa nieszczęśnika, aby zwrucić na siebie uwage tubylca nieszczęśnik delikatnie stuka ją w ramie meduza nieco zaskoczona z wrodzoną kobiecą subtelnością odwraca sie aby z otwartymi ramionami serdecznie przywitać niesczęśnika na skutek nieoczekiwanego gorącego powitania nieszczęśnik znany też jako zbłąkany żeglarz kamienieje z wrażenia ;-DD i wszyscy żyli ... jeszcze troche ;-P mam zamiar zrobić scenka jak meduza wita żeglarza jak sie uda będą cuda ;-)) zaczne chyba od kamulców albo piasku ;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Z grzechotką znacznie weselsza ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 15, 2006 Author Share Posted August 15, 2006 master masz refleks jeden pos po drugim sadze przygotowany wcześniej żeby mi sie nikt nie wcioł a ty mi założenie popsułeś ;-)) i też wszystkim życze powodzenia cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Trzeba się starać by zdążyć przed Leru :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 ten lis jest podobny do Leru :> aaaa powodzenia, i przypominam ze to jest 3D bitwa:> pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KacperSpala Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Ja też przed leru ! :E mania zdobywania . ... koncepty świetne xD, temat dobry, zobaczymy wykonanie ; ), powodzenia na arenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 daj pan spokój, nie zdąrzyłem pierwszy ;) fikołek -> witam w Bitwie, powodzenia w realizacji tych jakże przednich konceptów :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 15, 2006 Author Share Posted August 15, 2006 Leleń wiem że to 3D ale dobry kocept to podstawa ;-)) poza tym od 4 mam table vacoma to zaszalałem ;-P wykonanie to już pewnie nędza ale może siebie i was zaskocze ;-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts