adek Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Czy stworzyłeś ciekawą pracę z użyciem renderera Brazil r/s lub Brazil Rio? Wyślij ją do serwisu 3D Wolrd i wygraj najnowszą wersję tego renderera. Brazil r/s 2 ma się pojawić już pod koniec tego roku. Link: www.computerarts.co.uk
Leleń Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 aaa marzenia :D "ciekawa" czyli min. praca z zlotej galerii.. ale fajnie wiedziec ze pod koniec roku bedzie juz! btw. "..serwisu 3D Wolrd i..."
javor Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 kurde chciałem przerobić pewna moją scenke w produkcji pod brazila i im wysłać a tu pupa bo niedziała 3d motion blur, będzie dopiero od wersji 2.0 :( porażka :)
mathix Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Wyrenderuj sobie passa z wektorami ruchów w mentalu i dodaj motion blura w postprodukcji. Trochę naokoło, ale powinno działać :).
Destroyer Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 fajnie byłoby wgrać tyle że ja nawet maxa nie mam ;-P
Rekomendowane odpowiedzi