Napisano 17 Sierpień 200618 l Potrzebowałem na szybko model do wizualizacji a że nie znalazłem nic ciekawego na sieci musiałem sam go zrobić. Oto efekty:
Napisano 17 Sierpień 200618 l model ładny, render średnio :P jakim pluginem go zrobiłeś ?? bo na szybko to chyba nie ręcznie ??
Napisano 17 Sierpień 200618 l Autor Co do renderu to niezbyt sie skupiałem nad sceną bo chodziło mi o pokazanie samego modelu. Co do siatki to nie jest tworzona żadnym pluginem tylko wszystko ręcznie robione.
Napisano 17 Sierpień 200618 l serwus:) podstawa to fajna , recznie robiona roslinka . - a render to sobie może zrobic potem. Fajna roslina. Ja recznie w Leonie ustawialem liscie - i nie było prosto. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 18 Sierpień 200618 l Nie powiem nic nowego: model ładny, ale render bez życia ... RĘCZNIE?! O rany... można wiedzieć ile czasu Ci to zajęło?
Napisano 18 Sierpień 200618 l Nie nooo Pelargonie zrobil ;P I bardzo dobrze bo w tym sezonie jest na topie :D Listki fajnie wyszly :) A co ja tam sie bede czepial - dobrze jest i tyle.
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor Siateczki nie pokażę bo za gęsta. Nie spodziewałem się, że tyle wyjdzie trisów a dokładnie prawie 119000. Tomuś - masz coś na wymiankę podobnego?