Napisano 24 Lipiec 200618 l nie :P Modelowalem :D chciało Ci się ? :P według mojego skromnego zdania do elity należy tylko bzyku i loozack ;].
Napisano 24 Lipiec 200618 l Autor mentaller: "to byl moment" ;P Dokladnie... Loozack i Bzyku to daja czadu...
Napisano 25 Lipiec 200618 l ..::Wiktor::..- powiem Ci ze jest zaje..... fajnie :D:D 3maj tak dalej :) P.S. JAK BYŚ CHCIAŁ TO MAM BLUEPRINTS POLDOLOTA ;)
Napisano 25 Lipiec 200618 l sie robi :) http://img91.imageshack.us/my.php?image=polonez1500mkistcy4.jpg
Napisano 25 Lipiec 200618 l Autor I jeszcze to: Jeszcze tylko dokonczyc to swiatlo w tej smiesznej obudowie i wymyslic zarowki ;)
Napisano 25 Lipiec 200618 l no i piknie jest podoba mi się ten materiał na reflektorze, no i super modelik zrobiłeś brawo
Napisano 25 Lipiec 200618 l e tam słabe te blueprinty dałeś egon14 :P ja mam lepsze :) i mam nadzieje że zrobisz ..:: Wiktor ::.. przynajmniej wnętrze poldolota albo może i silnik :D A światełko renówki bardzo ładne :)
Napisano 26 Lipiec 200618 l jeee, taką wersję poldka miałem. :D Tylko z face liftingiem wnętrza. Super był. :) Wiktor I pokombinuj może z kontrastem, bo takie szare te rendery wychodzą. EDIT: Jupi! :D pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200618 l Autor RA: specjalnie dla Ciebie zrobie studio - ale to jak sie juz bede bawil z finalnymi materialami :P
Napisano 27 Lipiec 200618 l Autor Nie no ja sie tylko staram starac ;) Wersja ostateczna lampy z probnymi materialami: Jeszcze dorobie zaslepki zeby nie przebijalo to co nie trzeba ;) No i bede meczyl tylnia lampe, pozniej lusterko i... wezme sie za najprzyjemniejsze dla mnie czyli usportowienie :D
Napisano 31 Lipiec 200618 l Autor Robie tylne swiatla.. prace ukonczone sa w 50%. Materialy probne! Jak co to nie mam zbyt dobrych referek odnosnie swiatel... :/
Napisano 31 Lipiec 200618 l no pieknie jest ale to już Ci mówiłem :) a wieczorem coś Ci pokaże swojego:P
Napisano 3 Sierpień 200618 l Autor Dobra ludziska... :) Mialem chwilke czasu dlatego dokonczylem tylnia lampe - wniose jeszcze 2 poprawki i bedzie dobrze ;P No to macie tutaj "skrina" na obczajke:
Napisano 3 Sierpień 200618 l Autor Nie no czlowiek sie produkuje a tutaj niektorzy narzekaja ;P Jutro najprawdopodobniej bedzie lusterko, a pozniej wam dlugo nic nie pokaze :P :D
Napisano 3 Sierpień 200618 l kto narzeka, pokaż mi go a ja już się nim zajme :) materiał felgi bardzo fajny :) no to czekam na lustereczko :)
Napisano 3 Sierpień 200618 l ... a pozniej wam dlugo nic nie pokaze :P :D o ty łobuzie :P jak możesz :) jak narazie wszystko pieknie, jedynie mam wątpliwości czy ta listwa boczna ma dobry profil :/
Napisano 3 Sierpień 200618 l Autor mrkrzysiek: lepiej nie bede pokazywal :) javor: listwa boczna i tak bedzie zlikwidowana w mojej wersji autka :) Bo sie mi "fffcale" nie podoba :P
Napisano 12 Sierpień 200618 l Autor Chyba dowalilem do piecyka... ;P Nie no mowcie mi jak to "skrzydelko" wyglada... Zalezalo mi na wprowadzeniu elementow ze znaku Renault'a... ;P
Napisano 13 Sierpień 200618 l Jeśli dodałbyś jakieś progi itp to by to jakoś wyglądało, takie samotne skrzydło słabo troche sie prezentuje.
Napisano 13 Sierpień 200618 l Autor To bedzie motorsport a nie tunning ;P Z przodu bedzie pletwa pod zderzakiem a z tylu taki fajny dyfuzor planuje ;) No i ogolnie mysle nad roznymi rozwiazaniami :D
Napisano 13 Sierpień 200618 l Autor Chcialem go robic ale wolalem zrobic cos (zblizonego) co kiedys widzialem na wyscigu gorskim we francji :D Wmontuje mu silnik centralnie i pobawie sie w modelowanie zawieszenia i roznych takich tam podzespolow :) A co do spoilerow to warto sie przejechac na jakis wyscig - np gorski - i tam mozna zbladnac widzac niektore wybryki inzynierii ;P hehe Dlatego spoiler zostawiam juz taki... Pozdrawiam!
Napisano 13 Sierpień 200618 l Coz za piekny material szkoleniowy;) Ten spojler nie jest zly, podkresla agresywnosc RS-a
Napisano 14 Sierpień 200618 l jak dla mnie to te płytki po bokach są nie potrzebne i to mocowanie jakieś delikatne sie wydaje :)
Napisano 14 Sierpień 200618 l no a ja tak obserwuje tzw progress w tym wątku i myślę tak sobie że musisz zewrzeć mocno posladki i kończyć prędziuchno to dzieło, bo któryś z modów każe ci przekleic temat do wolnych dyskusji czy co ;) A tak poważniej ;p, to dobrze kumie robicie, dobrze - tylko cós wolniuchno. Spoiler popiream w prostrzym wariancie z printów tommiego choć u niego jest gigantyczny grzebień na dole takich dyfuzorów nie ma nawet w ferrari. Jednak to francuz powinien byc subtelny tak myśle. No i kończ to dzierganko czas moze jakiś shaderek pokazać jakoś go ubrac i sprzedać w galerii ? czy nie ? Ja bym tak proponował ;) NO I ZEZNAJ TU PRZY WSZYSTKICH: JAK TO JEST ŻE MASZ DODANE OBRAZKI PRZEZ ZAŁACZNIK TEGO SERVERA WIELKOSCI 280pare KILO PODCZAS GDY JA NIE MOGE WLEPIĆ NIC POWYŻEJ 66? Bo ja tez bym tak chciał :]
Napisano 14 Sierpień 200618 l Autor No to tak: g:j:r : no spoiler wydaje mi sie "w miare"... ;) Ardeni: przeciez lusterka juz sa!! :D mrkrzysiek: no plytki tez sie mi nie podobaja - zostawie tylka ta duza i walne na nia znaczek Renaulta :) damusTo: no wolniuchno bo trzeba pracowac... :/ Poki co dzierganie w Maxie to jest moje hobby... Ten spoler z wersji DTM to nie bedzie tak ladnie pasowal do mojego poniewaz moj nie jest poszerzany i wogole... ;P Poza tym ja sie dopiero rozkrecam :D Zdradze ze mam juz troche silnika wymodelowanego - z Ferrari GTO - mam taki model sklejony (plastikowy) i jego silniczek w sam raz pasuje zeby go centralnie umiescic w mojej Renowce :D A co do obrazkow korzystam z ImageShack.us - proste :)
Napisano 14 Sierpień 200618 l Autor Lukasz_S: no wiesz... przeciez musze sie starac zeby cie przegonic :P Jak bedzie padac deszcz dzisiaj wieczorkiem to dam łupdejta jakiegos... :)
Napisano 15 Sierpień 200618 l Autor No to moge powiedziec z czystym sumieniem, ze prace zewnetrzne nad autkiem zostaly ukonczone - czyli wszystkie bajery plastiki itp juz/dopiero sa wymodelowane :) A teraz slodycz ^ - tak zamierzam (pi razy oko) wstawic silniczek z Ferrari GTO (wpominalem juz) do mojego cacka :D Oczywiscie bedzie trzeba przerobic wydech i rozne takie tam bajery na potrzeby tego autka... Silnik bedzie na kontrukcji z profilii do ktrorych bedzie przymocowane zawieszenie i rozne badziewia. Klatke juz mam - tzn ogolny zarys - nie bedzie bardzo rozbudowana bo to autko do wyscigow... No chyba ze sie szarpne ;P
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor Robie ten silniczek - mialem juz troche zrobione ale jednak zaczalem od poczatku ;) Co soe da to bedzie jako low poly a inne elementy beda potraktowane MS. Silniczek modeluje sie mi fajnie bo mam go przed soba z modelu do sklejania wiec ogolny zarys bedzie w miare dobry - tak sie mi wydaje ;)
Napisano 16 Sierpień 200618 l Wykraczając poza wnętrze czyli przechodząć na zewnątrz: jakiej hdri użyłeś? skąd można ją zassssssać? Bardzo ładnie idzie :> Powodzenia z bebechami bo ja do nich nie mam cierpliwości.
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor mrkrzysiek: no bedzie wiecej :D Diesel: nie bedzie zbyt szczegolowy - ograniczenia sprzetowe sa... ;P #Pawel: HDRI nie wiem jak sie nazywa bo sciagnalem pod tajemnicza nazwa "dsbnfmsadhkrsdhgkjdfgjkshafkjsn" hehe ;) U mnie jest oznaczona ta mapka 016 wiec jakby co to Ci przesle mejlem... Z bebechami to tez nie mam cierpliwosci ale interesuje mnie jakby to wygladalo dlatego robie ;D Silniczka ciag dalszy:
Napisano 17 Sierpień 200618 l silnik robisz, a wnętrze? podobno ono liczy się najbardziej :p Ale ja i tak czekam na poloneza :D W silniku najbardziej podobają mi się kabelki :p ps. coś po aktualizacji systemu forum sie troszke popieprzyło :/