Napisano 18 Sierpień 200618 l Praca ma przedstawiać Robin Hooda w młodości, nie będzie skąplikowana: twarz i może rączka Robina [ATTACH]37930[/ATTACH] Mam nadzieję że mieszczę sie w temacie.
Napisano 19 Sierpień 200618 l Miśko -> no właśnie nie mieści się chyba to w temacie. Postaraj się o przedstawienie atrybutów, dzięki którym od razu rozpoznamy, że jest to Robin. Wtedy napewno będzie dobrze :) Witam i powodzenia życzę!
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor Dzięki Dziecko będzie miało czapeczke Robina i celowało z łuku do kogoś znajdującego się poza kadrem.
Napisano 20 Sierpień 200618 l Autor Master Kiełbaster - Rajtuzów niezmieszcze w kadrze fikołek - Dzięki mniejwięcej taki będzie kadr: Narazie poprawiłem nosek [ATTACH]37483[/ATTACH]
Napisano 20 Sierpień 200618 l Autor Główka raczej skończona + szaderek: [ATTACH]37488[/ATTACH][ATTACH]37489[/ATTACH]
Napisano 20 Sierpień 200618 l Ty to najpierw "Cisza przed burza" skoncz:D a ta glowka to fajna ale nie jest skonczona;d shader paskudny bleeee pracuj, pracuj bo znajac twoje pomysly moze byc fajnie, ale moze pomysl o rozbudowie sceny. Powodzenia
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor Maqs - jedna drugiemu nie przeszkadza:D, a jak zaczne scene rozbudowywać, to jak zwykle wszystko popsuje. Więc doszedł kapelusik: [ATTACH]37535[/ATTACH]
Napisano 22 Sierpień 200618 l mi niepasuje jakośwyraz twarzy :/ ale kapelusik jest super :) Twarz mi sie kojaży jakoś z takim wrednym bobasem który jest na obrazkach w necie :p moze jednak go troche postarzyć lepszy efekt by był :P
Napisano 29 Sierpień 200618 l Autor Troch się nad rączką zasiedziałem, ale wkońcu ją mam: [ATTACH]37903[/ATTACH]
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor Kadru najprawdopodobniej niezmienie niestety, a co do języczka to możliwe...:D Tymczasem ubranko wydziergałem: [ATTACH]37854[/ATTACH]
Napisano 31 Sierpień 200618 l Strasznie wąski ten kadr :* Może chociaż daj niżej kamerę (mniej więcej na wysokości jego głowy) i aspekt 2,35:1 by było widać jego łuk.
Napisano 31 Sierpień 200618 l uciales mu dol glowy i kawalek zagiecia na kapeluszu :( i oko zamknięte wydaje się zbyt szerokie
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Czy mi się wydaje czy kadr jest taki wąski bo to co widać to jest wszystko co wymodelowałeś i dziecko nie ma nawet drugiej rączki/ciała etc.?
Napisano 1 Wrzesień 200618 l drugiego ciala? ;o no a kadr jest cholernie maly, zrob przynajmniej cala glowe z kapeluszem.. pzdr
Napisano 1 Wrzesień 200618 l wrzucaj ta wersje z kolorkami (Edit), bo duzo ciekawsza. ah, glowke daj na osobna renderlayer, jesli ci to wyjdzie i polacz w GIMPie - wtedy wiekszy Soft ci kapelusza nie zniszczy
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Dla mnie taki kadr jest na maksa inwazyjny, ten kierunek strzały jakoś zniecheca do ogladania, cały czas mam wrazenie ze pokazujesz po prostu detal, tymczasem jest to juz gotowy kadr :O Czy to zle czy dobrze ja nie wnikam, ale ja tego nie kupuje:/ sorki. Moim skromnym zdaniem jezeli chcesz sie trzymać takiej kompozycji to 95% uwagi powinna przyciagać, "superbajeranckoutrzymanawklimacie" wymodelowana i "namaxapiekniebezjakichkolwiekzniekrztałceń" otesturowana bużka bohatera, a ze w takich kadrach najwazniejsze sa oczy więc jakieś "spokooko" byłoby baardzo wskazane. Tam az sie prosi o detal w stylu "megaminimalnych" zmarszczek, baa nawet jakieś pory czy cuś ;) Hm, czekej czekej...w młodości powiadasz robin? No to "giluchazasmarkanego" jakiegoś 8D Wiesz, nie liczac powierzchniowo facjata to u Ciebie 80% kopmpozycji, bo tło pewnie i tak bedzie rozmyyte. Pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Autor JmTm00 - giluch... dobry pomysł, co do detalu... to sie widać zapędziłem, bo niewidze tu innego wyjścia jak iście w zdecydowanie nie realistyczne kimaty.
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Czy mi się wydaje czy kadr jest taki wąski bo to co widać to jest wszystko co wymodelowałeś i dziecko nie ma nawet drugiej rączki/ciała etc.? Chodziło mi tu o reszte ciała nogi, tors cokolwiek... Co do prezentacji to nie wyglada to za ciekawie sprobuj moze chociaz nie ucinac mu tej glowy.
Napisano 20 Wrzesień 200618 l Autor Oki, żeby nibyło że nic nierobie:) Kadr jest ostateczny, może sie niepodobać, ale taki już będzie:rolleyes: [ATTACH]38334[/ATTACH]
Napisano 23 Wrzesień 200618 l hehe teraz rozumiem dlaczego taki kadr dajesz :P a co do ostatecznej wersji kadru...no cóz...jest tam pewien bardzo brzydki burak...ale jak juz sie uparłeś tak mocno...pokaz jakies texturki :] Pzdr
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Autor Z texturkami moze być słabo, ale postaram się. A narazie lekkie zmiany w oświetleniu + przeróbka "buraka":D
Napisano 22 Październik 200618 l Autor Deler - thx, wiedz że jesteś jednym z nielicznych którym on się podoba:D A tu wersja z małymi korektami, w dalszym ciągu nie wiem co dać na tło.
Napisano 22 Październik 200618 l Skoro morda prawie na caly kadr, to przydalby sie jakis pozadny material skinshader czy cus. Wyprobuj ta nowa metode na fake sss w blenderze. Powodzenia
Napisano 22 Październik 200618 l w tło dać lasek czekam na shadery, kadr jest dobry, tylko coś z tym czerwonym rękawem nie tak, jakby na szyi się zaczynał
Napisano 23 Październik 200618 l bo to pewnie karwasz a nie rekaw. Kadr mi sie podoba, tylko faktycznie skoro twarz ma byc na cala scene to przydaloby sie ja jakos senspwnie oteksturowac.
Napisano 26 Październik 200618 l ten robin ci wyszedl strasznie kurduplasty, ale to chyba dobrze, bo to mlody robin :* czlkiem fajna praca, ale moim zdaniem walniecie twarzy na caly render jest raczej kiepskim pomyslem. chociaz wszystko zalezy od tego, o dasz w tle... moze cos co doda renderowi tempa, nie wiem, jakis maly gnojek z nozem ;) ? Jedziesz, jedziesz!
Napisano 26 Październik 200618 l Autor Może dać coś takiego ala Maqs:D: [ATTACH]39072[/ATTACH] (bez urazy:D) Ostatnio czasu nie mam za wiele, ale spróbuje coś jeszcze zdziałać