Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Modeling i oświetlenie bardzo ładne, ale materiały są słabe.

Daje 7/10 (gdyby były lepsze materiały i były bardziej realne byłoby 9/10)

Gość _Kreska_
Napisano

Mi sie podoba, tak jaśniutko i cieplutko, to tło rzeczywiście nie pasuje.

Napisano

dzieki za komenty

kuciel moze dlatego jest tak czysto i nieprzemyslenie ze taka sypialnie mam w domu i nie robilem jej z glowy :)

marekg- powiedz czemu jest kiepsko?? co jest zle konkretnie

kreska- przynajmniej Tobie sie podoba :(

Napisano

sredniawo....nic w tej pracy nie jest dobre wszystko takie średniawe albo złe...strasznie zółta praca.. o coś mi sie podoba mapowania ramy lóżka;]

Pozdrawiam

Napisano

Poweidzcie mi jak robic dobre ujecia takich zamknietych pomieszczen ? jaka kamera gdzie ja ustawic itp. nastepnym razem bedzie 100 razy lepiej obiecuje tylko blaaagam o komenty w wipie bo czasem czekam na nie cala wiecznosc i potem jest jak jest ;]

Napisano

gdybyscie mogli dac mi jakies "Zlote rady" na przyszlosc. na co zwracac uwage kolejnosc pracy, cois co pomogloby mi rozwijac sie w kierunku vizek. Z gorry wielkie dzieki !!

Napisano

kurde mozecie mnie zjechac jak cos zle mowie, trudno,.. powiedzcie mi czemu niektore watki, ktore zawieraja jeszce gorsze lub niewiele lepsze prace od tej sas obsiadywane i obsypywane komentarzami a w tym watku ktos rzucil ze tlo nietakie kadr jakis taki i to wszystko. prosilem was zebyscie powiedzieli mi o czym pamietac na przyszlosc itp tylko dlatego ze chce byc poprostu lepszy. a wy ani be ani me zadnych konkretow i zero dobrych rad...

Napisano

stary wyluzuj.. niektore watki umieraja, normalka

material pulek jest jakis dziwny, jakby z ikeowskiej plyty torfowej

okna przydalo by sie poprawic, przeciez z parapetem nie stanowia jednej calosci w normalnym swiecie

kwiatek? hmmm zla kolorystyka

luzko, material ok

szklanka i wszystko obok, pod, nad ma kiepskie materialy

Napisano

Siemanko.Jeli to Twoja druga praca to uwazam, ze jest ok (moja tez nie jest lepsza, wiec wiem co czujesz hahaha) .Popraw kadr ( mnie tez sie za to oberwalo ).Podoba mi sie poduszka i ogolnie modeling oraz swiatelko. Drzewo za oknem strasznie wielkie. Reszte zostawiam dla starszych kolegow :) Pozdrawiam!

Napisano

dzieki i sory jezeli kogos zdnerwowalem ale przyznajcie ze czasem jest tak ze komus sie dostaje na forum ze slabe nie takie zle itp a nikt nie daje konkretnych rad i traci chec do dalszej pracy.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności