ozzyslip Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Po zasiegnieciu rad w Wip'ie przedstawiam ukonczoną sypialnie. Moim zdaniem jest niezle jak na druga scenke :). wszelka krytyka mile widziana :)
Kuciel Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 jakos tak za czysto nie przemyslanie w tym pokoju i nie ciekawe ujecie, ale nawet ujdzie ;)
patry Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Modeling i oświetlenie bardzo ładne, ale materiały są słabe. Daje 7/10 (gdyby były lepsze materiały i były bardziej realne byłoby 9/10)
Master Kiełbaster Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Tło za oknem totalnie nie pasuje...
Gość _Kreska_ Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Mi sie podoba, tak jaśniutko i cieplutko, to tło rzeczywiście nie pasuje.
ozzyslip Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Napisano 19 Sierpień 2006 dzieki za komenty kuciel moze dlatego jest tak czysto i nieprzemyslenie ze taka sypialnie mam w domu i nie robilem jej z glowy :) marekg- powiedz czemu jest kiepsko?? co jest zle konkretnie kreska- przynajmniej Tobie sie podoba :(
!Ewert Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 sredniawo....nic w tej pracy nie jest dobre wszystko takie średniawe albo złe...strasznie zółta praca.. o coś mi sie podoba mapowania ramy lóżka;] Pozdrawiam
ozzyslip Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Napisano 19 Sierpień 2006 Poweidzcie mi jak robic dobre ujecia takich zamknietych pomieszczen ? jaka kamera gdzie ja ustawic itp. nastepnym razem bedzie 100 razy lepiej obiecuje tylko blaaagam o komenty w wipie bo czasem czekam na nie cala wiecznosc i potem jest jak jest ;]
ozzyslip Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Napisano 20 Sierpień 2006 gdybyscie mogli dac mi jakies "Zlote rady" na przyszlosc. na co zwracac uwage kolejnosc pracy, cois co pomogloby mi rozwijac sie w kierunku vizek. Z gorry wielkie dzieki !!
ozzyslip Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Napisano 23 Sierpień 2006 kurde mozecie mnie zjechac jak cos zle mowie, trudno,.. powiedzcie mi czemu niektore watki, ktore zawieraja jeszce gorsze lub niewiele lepsze prace od tej sas obsiadywane i obsypywane komentarzami a w tym watku ktos rzucil ze tlo nietakie kadr jakis taki i to wszystko. prosilem was zebyscie powiedzieli mi o czym pamietac na przyszlosc itp tylko dlatego ze chce byc poprostu lepszy. a wy ani be ani me zadnych konkretow i zero dobrych rad...
thorgal Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 stary wyluzuj.. niektore watki umieraja, normalka material pulek jest jakis dziwny, jakby z ikeowskiej plyty torfowej okna przydalo by sie poprawic, przeciez z parapetem nie stanowia jednej calosci w normalnym swiecie kwiatek? hmmm zla kolorystyka luzko, material ok szklanka i wszystko obok, pod, nad ma kiepskie materialy
Zbychowaty Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 Siemanko.Jeli to Twoja druga praca to uwazam, ze jest ok (moja tez nie jest lepsza, wiec wiem co czujesz hahaha) .Popraw kadr ( mnie tez sie za to oberwalo ).Podoba mi sie poduszka i ogolnie modeling oraz swiatelko. Drzewo za oknem strasznie wielkie. Reszte zostawiam dla starszych kolegow :) Pozdrawiam!
ozzyslip Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Napisano 23 Sierpień 2006 dzieki i sory jezeli kogos zdnerwowalem ale przyznajcie ze czasem jest tak ze komus sie dostaje na forum ze slabe nie takie zle itp a nikt nie daje konkretnych rad i traci chec do dalszej pracy.
naeq Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 Nawet ładne, ale wejdź na Caustic contest na forum i zpaoznaj się z Kaustyką :D:D I zrob ją na szklance w pokojiku :P
Rekomendowane odpowiedzi