Napisano 19 Sierpień 200618 l Po zasiegnieciu rad w Wip'ie przedstawiam ukonczoną sypialnie. Moim zdaniem jest niezle jak na druga scenke :). wszelka krytyka mile widziana :)
Napisano 19 Sierpień 200618 l jakos tak za czysto nie przemyslanie w tym pokoju i nie ciekawe ujecie, ale nawet ujdzie ;)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Modeling i oświetlenie bardzo ładne, ale materiały są słabe. Daje 7/10 (gdyby były lepsze materiały i były bardziej realne byłoby 9/10)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Mi sie podoba, tak jaśniutko i cieplutko, to tło rzeczywiście nie pasuje.
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor dzieki za komenty kuciel moze dlatego jest tak czysto i nieprzemyslenie ze taka sypialnie mam w domu i nie robilem jej z glowy :) marekg- powiedz czemu jest kiepsko?? co jest zle konkretnie kreska- przynajmniej Tobie sie podoba :(
Napisano 19 Sierpień 200618 l sredniawo....nic w tej pracy nie jest dobre wszystko takie średniawe albo złe...strasznie zółta praca.. o coś mi sie podoba mapowania ramy lóżka;] Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor Poweidzcie mi jak robic dobre ujecia takich zamknietych pomieszczen ? jaka kamera gdzie ja ustawic itp. nastepnym razem bedzie 100 razy lepiej obiecuje tylko blaaagam o komenty w wipie bo czasem czekam na nie cala wiecznosc i potem jest jak jest ;]
Napisano 20 Sierpień 200618 l Autor gdybyscie mogli dac mi jakies "Zlote rady" na przyszlosc. na co zwracac uwage kolejnosc pracy, cois co pomogloby mi rozwijac sie w kierunku vizek. Z gorry wielkie dzieki !!
Napisano 23 Sierpień 200618 l Autor kurde mozecie mnie zjechac jak cos zle mowie, trudno,.. powiedzcie mi czemu niektore watki, ktore zawieraja jeszce gorsze lub niewiele lepsze prace od tej sas obsiadywane i obsypywane komentarzami a w tym watku ktos rzucil ze tlo nietakie kadr jakis taki i to wszystko. prosilem was zebyscie powiedzieli mi o czym pamietac na przyszlosc itp tylko dlatego ze chce byc poprostu lepszy. a wy ani be ani me zadnych konkretow i zero dobrych rad...
Napisano 23 Sierpień 200618 l stary wyluzuj.. niektore watki umieraja, normalka material pulek jest jakis dziwny, jakby z ikeowskiej plyty torfowej okna przydalo by sie poprawic, przeciez z parapetem nie stanowia jednej calosci w normalnym swiecie kwiatek? hmmm zla kolorystyka luzko, material ok szklanka i wszystko obok, pod, nad ma kiepskie materialy
Napisano 23 Sierpień 200618 l Siemanko.Jeli to Twoja druga praca to uwazam, ze jest ok (moja tez nie jest lepsza, wiec wiem co czujesz hahaha) .Popraw kadr ( mnie tez sie za to oberwalo ).Podoba mi sie poduszka i ogolnie modeling oraz swiatelko. Drzewo za oknem strasznie wielkie. Reszte zostawiam dla starszych kolegow :) Pozdrawiam!
Napisano 23 Sierpień 200618 l Autor dzieki i sory jezeli kogos zdnerwowalem ale przyznajcie ze czasem jest tak ze komus sie dostaje na forum ze slabe nie takie zle itp a nikt nie daje konkretnych rad i traci chec do dalszej pracy.
Napisano 26 Sierpień 200618 l Nawet ładne, ale wejdź na Caustic contest na forum i zpaoznaj się z Kaustyką :D:D I zrob ją na szklance w pokojiku :P