Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

czy może ktoś wie gdzie moge znaleźćgotowe modele drzew, krzewów i różnych roślin , czy jest gdzieś do ściagniecia , a może wydano jakiś gotowy pack w postaci płytki z gotowcami jak np. materiały do wykończeń domów ??

pozdrawiam

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  Z-Brush napisał:
Siema.Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu. Tam masz modele drzewek.Poza tym sporo tego na necie.

U, nie stosujesz się do regulaminu. Na twoim miejscu poprawiłbym swoją wypowiedź

Napisano
  voyager napisał:
U, nie stosujesz się do regulaminu. Na twoim miejscu poprawiłbym swoją wypowiedź

Czemu... przeciez moze tam znalezc cos zupelnie darmowego... wogole mozna znalezc w necie darmowe modele w tym i drzew... Poza tym w Maxie jest generator drzew... :)

Napisano

Ale ja sobie wyrwałem z kontekstu ten fragment: "Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu." ;D XFrog darmowy nie jest (AFAIK)

Napisano

Maska -> proponuje zapoznanie sie z archmodelsami [znajdziesz gdzies na http://www.evermotion.org], afair najnowsze to wlasnie rosliny. a reszta plyt moglaby byc odpowiedzia na koncowa czesc Twojego pytania...

pozdr

Napisano
  voyager napisał:
Ale ja sobie wyrwałem z kontekstu ten fragment: "Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu." ;D XFrog darmowy nie jest (AFAIK)

Aaaa no to szacun! :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności