Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

czy może ktoś wie gdzie moge znaleźćgotowe modele drzew, krzewów i różnych roślin , czy jest gdzieś do ściagniecia , a może wydano jakiś gotowy pack w postaci płytki z gotowcami jak np. materiały do wykończeń domów ??

pozdrawiam

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Siema.Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu. Tam masz modele drzewek.Poza tym sporo tego na necie.

U, nie stosujesz się do regulaminu. Na twoim miejscu poprawiłbym swoją wypowiedź

Napisano
U, nie stosujesz się do regulaminu. Na twoim miejscu poprawiłbym swoją wypowiedź

Czemu... przeciez moze tam znalezc cos zupelnie darmowego... wogole mozna znalezc w necie darmowe modele w tym i drzew... Poza tym w Maxie jest generator drzew... :)

Napisano

Ale ja sobie wyrwałem z kontekstu ten fragment: "Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu." ;D XFrog darmowy nie jest (AFAIK)

Napisano

Maska -> proponuje zapoznanie sie z archmodelsami [znajdziesz gdzies na http://www.evermotion.org], afair najnowsze to wlasnie rosliny. a reszta plyt moglaby byc odpowiedzia na koncowa czesc Twojego pytania...

pozdr

Napisano
Ale ja sobie wyrwałem z kontekstu ten fragment: "Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu." ;D XFrog darmowy nie jest (AFAIK)

Aaaa no to szacun! :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności