Napisano 23 Sierpień 200618 l Witam czy może ktoś wie gdzie moge znaleźćgotowe modele drzew, krzewów i różnych roślin , czy jest gdzieś do ściagniecia , a może wydano jakiś gotowy pack w postaci płytki z gotowcami jak np. materiały do wykończeń domów ?? pozdrawiam
Napisano 23 Sierpień 200618 l 3ds max ma kilka prostych drzew - w menu "create" --> AEC Extended --> Foliage.
Napisano 23 Sierpień 200618 l Siema.Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu. Tam masz modele drzewek.Poza tym sporo tego na necie. U, nie stosujesz się do regulaminu. Na twoim miejscu poprawiłbym swoją wypowiedź
Napisano 23 Sierpień 200618 l U, nie stosujesz się do regulaminu. Na twoim miejscu poprawiłbym swoją wypowiedź Czemu... przeciez moze tam znalezc cos zupelnie darmowego... wogole mozna znalezc w necie darmowe modele w tym i drzew... Poza tym w Maxie jest generator drzew... :)
Napisano 23 Sierpień 200618 l Ale ja sobie wyrwałem z kontekstu ten fragment: "Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu." ;D XFrog darmowy nie jest (AFAIK)
Napisano 23 Sierpień 200618 l Maska -> proponuje zapoznanie sie z archmodelsami [znajdziesz gdzies na http://www.evermotion.org], afair najnowsze to wlasnie rosliny. a reszta plyt moglaby byc odpowiedzia na koncowa czesc Twojego pytania... pozdr
Napisano 23 Sierpień 200618 l Ale ja sobie wyrwałem z kontekstu ten fragment: "Jest cos takiego jak Xfrog.Poszukaj na E Mulu." ;D XFrog darmowy nie jest (AFAIK) Aaaa no to szacun! :D