COrD Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 Pierwszy raz modeluję cokolwiek nie używając brył :-) ściągnąłem sobie tutka jak zrobić A3 i postanowiłem zacząć rzeźbić... Lamborgini M... efekty jak widać. Nabardziej denerwują mnie te dziwne gnioty ma masce itp. każda z blach robiona jest osobno. na razie ogólny zarys bryły auta. wszelkie komentaże i pomoc mile widziane. Pozdrawiam
Bruneq Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 obejzyj te tutki do konca....potem jeszcez raz....a potem zrob cos latwiejszego!!:) w tym modelu ponaprawiaj bledy ktore widac golym okiem.....a bedize good!! aha...i zmien nazwe watku bo cie zlikwidują!!
pecet Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 może to ma być lp ;) nie jest źle jak na początek, widziałem gorsze siatki, a żeby nie było tych "gniotów" to tak jak wyżej użyj modyfikatora smooth i zaznacz autosmooth
COrD Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 może to ma być lp ;) nie jest źle jak na początek, widziałem gorsze siatki, a żeby nie było tych "gniotów" to tak jak wyżej użyj modyfikatora smooth i zaznacz autosmooth no na razie to jest lo po ale w miarę poprawiania tej siatki będę dodawał kolejne szczegóły. Faktycznie nie dodawałem tych modyfikatorów - jak tylko wrócę z pracy na pewno odpalę 3d i spróbuję coś zrobić - jeśli uzyskam pozytywne rezultaty na pewno się z Wami podzielę wynikami :-)
hcpiter Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 tylko przy MS albo TS nie zapomnij o czampferowaniu krawędzi, bo kupa wyjdzie :) Powodzenia
COrD Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 no właśnie wyszła mi wczoraj jak robiłem MS :D człowiek się uczy caaałe życie...ale to nudne hehe
Rekomendowane odpowiedzi