Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pierwszy raz modeluję cokolwiek nie używając brył :-) ściągnąłem sobie tutka jak zrobić A3 i postanowiłem zacząć rzeźbić... Lamborgini M... efekty jak widać.

Nabardziej denerwują mnie te dziwne gnioty ma masce itp. każda z blach robiona jest osobno. na razie ogólny zarys bryły auta.

wszelkie komentaże i pomoc mile widziane. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

obejzyj te tutki do konca....potem jeszcez raz....a potem zrob cos latwiejszego!!:)

w tym modelu ponaprawiaj bledy ktore widac golym okiem.....a bedize good!!

aha...i zmien nazwe watku bo cie zlikwidują!!

Napisano

może to ma być lp ;) nie jest źle jak na początek, widziałem gorsze siatki, a żeby nie było tych "gniotów" to tak jak wyżej użyj modyfikatora smooth i zaznacz autosmooth

Napisano
  • Autor
może to ma być lp ;) nie jest źle jak na początek, widziałem gorsze siatki, a żeby nie było tych "gniotów" to tak jak wyżej użyj modyfikatora smooth i zaznacz autosmooth

no na razie to jest lo po ale w miarę poprawiania tej siatki będę dodawał kolejne szczegóły. Faktycznie nie dodawałem tych modyfikatorów - jak tylko wrócę z pracy na pewno odpalę 3d i spróbuję coś zrobić - jeśli uzyskam pozytywne rezultaty na pewno się z Wami podzielę wynikami :-)

Napisano

tylko przy MS albo TS nie zapomnij o czampferowaniu krawędzi, bo kupa wyjdzie :)

Powodzenia

Napisano
  • Autor

no właśnie wyszła mi wczoraj jak robiłem MS :D człowiek się uczy caaałe życie...ale to nudne hehe