Gość BiX Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Witam zamieszczam wygrzebaną i troszkę przerobioną w Photoshopie versje korytarzu. Nie wiem czemu ale jak patrze na nią to odczówam taki niedosyt ;p. Zamieszczam tą pracę bo paru moim kumplom się podobało.... No dosyć gadania, oto render:
Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Coś jaśniejszego na podłodze by się przydało - teraz widać tylko kawałek sufitu...
Kuciel Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 nie no widac jak tu zycie tetni i wogole bardzo ciekawie :P
JunioR Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 fajny klimat, ale podloga mogła by byc bardziej zardzewiała/ zabrudzona.
!Ewert Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 fajnie ale w HF2 była lepsze grafa;] Pozdrawiam
3grosze Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Nie wiem czemu, ale mi się z Molochem kojarzy w scenie w korytarzu :] a tak ogólnie to pusto i niekonsekwentnie przy tak wyruchanych ruhrach, powinieneś mieć też korytarz zniszczony a przy tak łądnym korytarzu rury powinny błyszczeć, albo w sumie nie powinno być ich widać bo to troche dziwna kombinacja sc-fi z teraźniejszością
arev Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 korytarz moze byc, ale przydaloby sie zrobic jakies lampy, bo na razie swiatlo bierze sie znikad :] p.s. dopelniacz od "korytarz" to "korytarza", a nie "korytarzu" :p
Pawelkos Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 troche tam ciemno, ale rozumiem ze tak mialo byc, tak jak pisze arevulopapo przydalby sie lampy 3grosze "wyruchanych rurach ? ;> hahaha Dorob te lampy, moze jeszcze jakiegosc stwora, albo goscia z siekiera to by poprawilo troche klimat
hax0r Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Źródła świateł powinny być widoczne ... a całość cóż wygląda jak korytarz w sumie nic nadzwyczajnego :) Miła pracka :P p0zdro
Rekomendowane odpowiedzi