Yaro16 Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Mam taki problem gdy renderuje w v-ray to krawedzie wygladają bardzo brzydko co zrobic???
voyager Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Pokaż render, bo niewiele można wywnioskować z twojej enigmatycznej wypowiedzi ;P
Yaro16 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Napisano 28 Sierpień 2006 Niewim jak ustawic GI aby ta fotka(fotka jets w poprzednim poscie) miała ten klimat.Pomocy jestem początkujący..
Zbychowaty Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Siema.Zapodaj Direct Lighta. W sumie obadaj prace Mario.On podaje ustawienia i inne rzeczy dzieki ktorym pojdziesz spac z bananem na twarzy ;)
JunioR Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Niewim jak ustawic GI aby ta fotka(fotka jets w poprzednim poscie) miała ten klimat.Pomocy jestem początkujący.. miała ten klimat? nieczaje jaki klimat! a co do vraya to mozna było sie troche wysili isamemu pogrzebac w ustawieniach zamiast kliknąć render i pytać ! http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/
Rekomendowane odpowiedzi