blackzone Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Po dłuższym czasie postanowiłem pierwszy raz wrzucić swoje prace na te forum. Wiem że nie są powalające, ale chciałbym wiedzieć co o nich sądzicie...na co mam zwrócić uwage w dalszych pracach? W Maxie bawie się około 2-3 miesięcy. Soft: Max 7, MR, czasami GIMP W pierwszych pracach starałem się odwzorować swoje stanowisko pracy.:P Proszę o komentarze. Pozdrawiam Wiem...telefon lipny...:P
piksar Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Pda zbyt płaski klawiatura na drugim renderze okropna co się stało z dyskietką (rozwalcowana) ogólnie leżą troche proporcje, np wielkość myszy zbyt duży szum' zdjęcia na stole, faktury (czy co to jest) ładne, niektóre modele też a niektóre nie, błędy w siatce modelu telefonu, góra szklanki ogólnie można z tego wycisnąc ładną scenę, trochę pracy i eksperymentów ze światłem i GI
Zbychowaty Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 mi sie podoba swiecacy telefon i komorka:) heheh jak baba...lubie swiecidelka;) szum okropny.Fajne sluchawki i komputer.Pozdrawiam:)
piotrek Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Koniecznie popracuj nad światełkiem. Np. długopis w "scenie" z Plaboy'em zbyt przepalony. Szklanka jakaś dziwna jest. Pokaż siateczkę, bo jestem jej ciekaw :)
blackzone Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Szklanka robiona na furkocie....na górze miały być takie ząbki....wiem okropnie wyszło :P:P Nie ma co pokazywać siatki :p
blackzone Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Dzięki za miłe komentarze...i za te gorsze tez...:P
SWRSC Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 na 3 renderze masz bardzo poprawny shading, szkoda tylko ze szum duży. Popracuj nad modelami
Leru Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 blackzone -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 + za walkę z MR mój ty dzielny wojowniku :*
hax0r Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Jeżeli masz Asus POCKET PC to fajnie masz ... :) Jeżeli masz taką klawe i myszkę to współczuję :P no i szklaneczka ( ścianka ma chyba 1 cm ) Reszta sprawia miłe wrażenie tylko 1 render jest dla mnie nie wyraźny ale to pewnie przez mój nie lizany !!! Nowiutki ,cudowniutki ,kochaniutki monitorek LCD 19 cali xD p0zdro
Cruzh3r Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Pierwszy render wygląda na izometryczny, jakby perspektywy nie było. Długopis jakoś wisi w powietrzu, a reszta spoko.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Piesek na zdjeciu 1rwsza kalsa :) Okladka gazetki tez ladna ;P A tak ogolnie to niektore przedmioty w/w przez kolegow za plaskie sa, no i przepalone swiatelkiem... Ale ogolnie widac ze sie narobiles :)
blackzone Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Bardzo mi miło za te komentarze....no nad kazdym elementem siedziałem sporo czasu.... JAK ZMIENIĆ NAZWE WĄTKU?? NIE MOGE DO TEGO DOJŚĆ :P:P
Rekomendowane odpowiedzi