Napisano 29 Sierpień 200618 l Po dłuższym czasie postanowiłem pierwszy raz wrzucić swoje prace na te forum. Wiem że nie są powalające, ale chciałbym wiedzieć co o nich sądzicie...na co mam zwrócić uwage w dalszych pracach? W Maxie bawie się około 2-3 miesięcy. Soft: Max 7, MR, czasami GIMP W pierwszych pracach starałem się odwzorować swoje stanowisko pracy.:P Proszę o komentarze. Pozdrawiam Wiem...telefon lipny...:P
Napisano 29 Sierpień 200618 l Pda zbyt płaski klawiatura na drugim renderze okropna co się stało z dyskietką (rozwalcowana) ogólnie leżą troche proporcje, np wielkość myszy zbyt duży szum' zdjęcia na stole, faktury (czy co to jest) ładne, niektóre modele też a niektóre nie, błędy w siatce modelu telefonu, góra szklanki ogólnie można z tego wycisnąc ładną scenę, trochę pracy i eksperymentów ze światłem i GI
Napisano 29 Sierpień 200618 l mi sie podoba swiecacy telefon i komorka:) heheh jak baba...lubie swiecidelka;) szum okropny.Fajne sluchawki i komputer.Pozdrawiam:)
Napisano 29 Sierpień 200618 l Koniecznie popracuj nad światełkiem. Np. długopis w "scenie" z Plaboy'em zbyt przepalony. Szklanka jakaś dziwna jest. Pokaż siateczkę, bo jestem jej ciekaw :)
Napisano 29 Sierpień 200618 l Autor Szklanka robiona na furkocie....na górze miały być takie ząbki....wiem okropnie wyszło :P:P Nie ma co pokazywać siatki :p
Napisano 29 Sierpień 200618 l na 3 renderze masz bardzo poprawny shading, szkoda tylko ze szum duży. Popracuj nad modelami
Napisano 29 Sierpień 200618 l blackzone -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Napisano 30 Sierpień 200618 l Jeżeli masz Asus POCKET PC to fajnie masz ... :) Jeżeli masz taką klawe i myszkę to współczuję :P no i szklaneczka ( ścianka ma chyba 1 cm ) Reszta sprawia miłe wrażenie tylko 1 render jest dla mnie nie wyraźny ale to pewnie przez mój nie lizany !!! Nowiutki ,cudowniutki ,kochaniutki monitorek LCD 19 cali xD p0zdro
Napisano 30 Sierpień 200618 l Pierwszy render wygląda na izometryczny, jakby perspektywy nie było. Długopis jakoś wisi w powietrzu, a reszta spoko.
Napisano 30 Sierpień 200618 l Piesek na zdjeciu 1rwsza kalsa :) Okladka gazetki tez ladna ;P A tak ogolnie to niektore przedmioty w/w przez kolegow za plaskie sa, no i przepalone swiatelkiem... Ale ogolnie widac ze sie narobiles :)
Napisano 30 Sierpień 200618 l Autor Bardzo mi miło za te komentarze....no nad kazdym elementem siedziałem sporo czasu.... JAK ZMIENIĆ NAZWE WĄTKU?? NIE MOGE DO TEGO DOJŚĆ :P:P