Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po dłuższym czasie postanowiłem pierwszy raz wrzucić swoje prace na te forum. Wiem że nie są powalające, ale chciałbym wiedzieć co o nich sądzicie...na co mam zwrócić uwage w dalszych pracach?

W Maxie bawie się około 2-3 miesięcy.

Soft: Max 7, MR, czasami GIMP

W pierwszych pracach starałem się odwzorować swoje stanowisko pracy.:P

Proszę o komentarze. Pozdrawiam

nocnamw7.jpg

scenkapalmxg7.jpg

asn1.jpg

nokia6020asl2.jpg

Wiem...telefon lipny...:P

mieczfu6.gif

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pda zbyt płaski

klawiatura na drugim renderze okropna

co się stało z dyskietką (rozwalcowana)

ogólnie leżą troche proporcje, np wielkość myszy

zbyt duży szum'

zdjęcia na stole, faktury (czy co to jest) ładne, niektóre modele też a niektóre nie, błędy w siatce modelu telefonu, góra szklanki

ogólnie można z tego wycisnąc ładną scenę, trochę pracy i eksperymentów ze światłem i GI

Napisano

mi sie podoba swiecacy telefon i komorka:) heheh jak baba...lubie swiecidelka;) szum okropny.Fajne sluchawki i komputer.Pozdrawiam:)

Napisano

Koniecznie popracuj nad światełkiem. Np. długopis w "scenie" z Plaboy'em zbyt przepalony.

Szklanka jakaś dziwna jest. Pokaż siateczkę, bo jestem jej ciekaw :)

Napisano
  • Autor

Szklanka robiona na furkocie....na górze miały być takie ząbki....wiem okropnie wyszło :P:P Nie ma co pokazywać siatki :p

Napisano

na 3 renderze masz bardzo poprawny shading, szkoda tylko ze szum duży. Popracuj nad modelami

Napisano

Jeżeli masz Asus POCKET PC to fajnie masz ... :) Jeżeli masz taką klawe i myszkę to współczuję :P no i szklaneczka ( ścianka ma chyba 1 cm ) Reszta sprawia miłe wrażenie tylko 1 render jest dla mnie nie wyraźny ale to pewnie przez mój nie lizany !!! Nowiutki ,cudowniutki ,kochaniutki monitorek LCD 19 cali xD

p0zdro

Napisano

Pierwszy render wygląda na izometryczny, jakby perspektywy nie było. Długopis jakoś wisi w powietrzu, a reszta spoko.

Napisano

Piesek na zdjeciu 1rwsza kalsa :) Okladka gazetki tez ladna ;P

A tak ogolnie to niektore przedmioty w/w przez kolegow za plaskie sa, no i przepalone swiatelkiem... Ale ogolnie widac ze sie narobiles :)

Napisano
  • Autor

Bardzo mi miło za te komentarze....no nad kazdym elementem siedziałem sporo czasu....

JAK ZMIENIĆ NAZWE WĄTKU?? NIE MOGE DO TEGO DOJŚĆ :P:P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności