hawrok Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zakonczylem juz zabawe z ta scenka, ktora robilem w WIPie - link Pewnie mozna by tu jeszcze duzo zmienic i poprawic ale ja juz zajety jestem czym innym, moze kiedys do niej powroce :) max8, vray, PS
slayer2004 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Woda jakaś dziwna i troche za czysto. Dałbym jeszcze poza tym zacieki pod oknami. Reszta ok. Co do oświetlenia sie nie wypowiam, bo nie wwiem jaki chciałeś efekt osiągnąć ( pochmurny czy słoneczny dzień).
Master Kiełbaster Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Render sztuczny a oświetlenie mdłe :* Mogło by być ciekawie jak by modele były bardziej cartoonowe- pasowały by do tekstur...
gaspar Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Wydaje się, że ta kostka na mostku wystaje za mocno... Za duży bump ? No i czysto i schludnie a w rzece sam syf ;)
tpiatek Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Słońce powinno rzucać ostre cienie .. Ławki na mostku tak wygiętym jak Twój to "ciekawe" rozwiązanie, aczkolwiek ja bym tam nie przysiadł. Nie oteksturowałeś opon rowerka ? Pozdrawiam
naeq Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 NO fajne anwet ale ta śmierć jakaś taka marna :P
tomeus Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Woda dziwna, za czysto, postać bardzo sztuczna ( raczej za sprawą złej teksturki ). Poza tym całkiem fajnie.
maczuga Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 w wipie mówileś, że ma być człowiek w rzece :P ale tak to fajnie, tylko woda jakaś taka dziwna i słońce powinno rzucać ostre cienie.
ZiBi_PL Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Nie no dlaczego tu nie ma nocy i ksiezyca ktory by oswietlal scene ? od kiedy smierc w dzien chadza po swiecie ? bleee przez ta pore dnia jakos klimat stracilo a takie fajne moglo byc
3grosze Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 klimat fajny ale jak dla mnie za sterylnie, za regularnie, za czysto rzucają się w oczy te same firanki za duży bump na "balustradzie" rura od rynny jakoś za bardzo pogięta Śmierć ma brzydkie ostrze sam Śmierć faktycznie jak drem powiedział, jakiś taki nie taki ;-) papiery chyba wiszą w powietrzu także, dużo detali do poprawki ale mówię, praca mi się ogólnie podoba i ma fajny klimat ps. drem, to nie jest ona, tylko On i zawsze mówi wielkimi literami :]
Kuciel Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 zbyt czysto, bump na mostku za duzy, smierc jakas taka jak by to byl przebieraniec, troche sztuczne oswietlenie sceny ale mysle ze da sie z tego jeszcze fajny klimacik wyciagnac:), ale skoro juz tutaj zamiesciles prace to pewnie nic nie bedziesz poprawial, moglo byc super a jest przecietnie, no i ta woda...
piotrek Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Pomysł ciekawy, potencjał w tym był, ale rendering i oświetlenie takie bez polotu :) Te ptaszki też niezbyt wyszły dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi