Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zakonczylem juz zabawe z ta scenka, ktora robilem w WIPie - link

Pewnie mozna by tu jeszcze duzo zmienic i poprawic ale ja juz zajety jestem czym innym, moze kiedys do niej powroce :)

max8, vray, PS

mostek.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Woda jakaś dziwna i troche za czysto. Dałbym jeszcze poza tym zacieki pod oknami. Reszta ok. Co do oświetlenia sie nie wypowiam, bo nie wwiem jaki chciałeś efekt osiągnąć ( pochmurny czy słoneczny dzień).

Napisano

Wydaje się, że ta kostka na mostku wystaje za mocno... Za duży bump ? No i czysto i schludnie a w rzece sam syf ;)

Napisano

Słońce powinno rzucać ostre cienie ..

Ławki na mostku tak wygiętym jak Twój to "ciekawe" rozwiązanie, aczkolwiek ja bym tam nie przysiadł. Nie oteksturowałeś opon rowerka ?

Pozdrawiam

Napisano

NO fajne anwet ale ta śmierć jakaś taka marna :P

Napisano

Woda dziwna, za czysto, postać bardzo sztuczna ( raczej za sprawą złej teksturki ). Poza tym całkiem fajnie.

Napisano

jak dla mnie to za sterylnie tu...

Napisano

w wipie mówileś, że ma być człowiek w rzece :P ale tak to fajnie, tylko woda jakaś taka dziwna i słońce powinno rzucać ostre cienie.

Napisano

Nie no dlaczego tu nie ma nocy i ksiezyca ktory by oswietlal scene ? od kiedy smierc w dzien chadza po swiecie ? bleee przez ta pore dnia jakos klimat stracilo a takie fajne moglo byc

Napisano

klimat fajny

ale jak dla mnie za sterylnie, za regularnie, za czysto

rzucają się w oczy te same firanki

za duży bump na "balustradzie"

rura od rynny jakoś za bardzo pogięta

Śmierć ma brzydkie ostrze

sam Śmierć faktycznie jak drem powiedział, jakiś taki nie taki ;-)

papiery chyba wiszą w powietrzu

także, dużo detali do poprawki

ale mówię, praca mi się ogólnie podoba i ma fajny klimat

ps. drem, to nie jest ona, tylko On

i zawsze mówi wielkimi literami :]

Napisano

zbyt czysto, bump na mostku za duzy, smierc jakas taka jak by to byl przebieraniec, troche sztuczne oswietlenie sceny ale mysle ze da sie z tego jeszcze fajny klimacik wyciagnac:), ale skoro juz tutaj zamiesciles prace to pewnie nic nie bedziesz poprawial, moglo byc super a jest przecietnie, no i ta woda...

Napisano

Pomysł ciekawy, potencjał w tym był, ale rendering i oświetlenie takie bez polotu :)

Te ptaszki też niezbyt wyszły dobrze.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności