Napisano 3 Luty 200718 l Krzysiek M : nie dołączyć do gry tylko jeden z nas zakladał gre a drugi się dołązcał no i ten CLASS C ERROR.
Napisano 2 Marzec 200718 l mi kumpel mówił że w cs'a 1.6 nie da się grać przez hamachi ale zawsze jak co to mozna znaleźć jakiś pusty serw i na nim grać jak co to ja mam wszystkie części cs'a ;)
Napisano 1 Lipiec 200717 l Siema co myślicie o wznowieniu max3d.pl hamachi ?? (FEAR,UT, CoD , C&C tibberium wars, nfs carbon , test drive unlimited, ghost recon advenced war fighter) ??
Napisano 2 Lipiec 200717 l grałem na tym w cs 1.6 ,tzn zrobiłem serwa [no steam] koledzy dołączyli chyba jeden ze steamem:P
Napisano 8 Lipiec 200717 l voyager Jesteś wielki....!!!! od dwóch lat kminimy z kumplem co zrobić żeby móc grać na moim serwie będąc w innej sieci.... Wielkie dzięki
Napisano 8 Lipiec 200717 l to niewiem w co w końcu gracie? Można by się umówić znowu w starcrafta pograć moge skołować paru kolegów.
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Serwis mirageteam.bplaced.net jest bardzo szybko rozwijającą się stroną. Sukces zawdzięczamy masą unikalnych wejść. U nas znajdziesz najpopularniejsze sieci Hamachi w Polsce, support, dyskusje o grach, programie i nie tyko, download. Zapraszamy serdecznie wszystkich fanów świata gier, którzy chcą zagrać lub grają w: Warhammer 40000: Dawn of War: Soulstorm Aliens vs Predator 2 World in Conflict Need for Speed: Carbon Starcraft & Broodwar Age of Empires III: The WarChiefs, The Asian Dynasties Battle for Middle-Earth Age of Empires II : Age of Kings, The Conquerors Command & Conquer: Generals: Zero Hour Command & Conquer 3: Tiberium Wars FlatOut 2 Command & Conquer 3: Kane's Wrath Battle for Middle-Earth II Witch King Battlefield 2 Command & Conquer: Generals Boss v3 Call of Duty 4 Fifa 2008 Counter Strike 1.6 Pro Evolution Soccer 2008 Counter Strike Source Need for Speed: Underground 2 Need for Speed: Most Wanted Gears of War Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge, Joey The Passion Lineage II GTA i wiele, wiele innych ... Pozdrawia Administracja Mirage Team - Hamachi Games. ____________________________ http://mirageteam.bplaced.net/ Edytowane 11 Czerwiec 200915 l przez Chrno