lord_saskybody Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 Krzysiek M : nie dołączyć do gry tylko jeden z nas zakladał gre a drugi się dołązcał no i ten CLASS C ERROR.
zonk Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Powinno byc cos z komenda sv_lan 1/0 Sprobuj, moze pomoze ;}
Thunder Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 mi kumpel mówił że w cs'a 1.6 nie da się grać przez hamachi ale zawsze jak co to mozna znaleźć jakiś pusty serw i na nim grać jak co to ja mam wszystkie części cs'a ;)
Bruneq Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 http://www.joinfear.com/ Panooowieeeee...ściaagaaajjcieee!!! :D
SSn4k3 Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 No ja jestem za Fear: Combat, Company of heroes, albo UT99:)
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Siema co myślicie o wznowieniu max3d.pl hamachi ?? (FEAR,UT, CoD , C&C tibberium wars, nfs carbon , test drive unlimited, ghost recon advenced war fighter) ??
Dawcio_m Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Krzysiek zapomniałeś doda FIFA 07 masakrycznie sie gra na hamachi:D
peterr Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 grałem na tym w cs 1.6 ,tzn zrobiłem serwa [no steam] koledzy dołączyli chyba jeden ze steamem:P
Sanderalek Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 voyager Jesteś wielki....!!!! od dwóch lat kminimy z kumplem co zrobić żeby móc grać na moim serwie będąc w innej sieci.... Wielkie dzięki
Cruzh3r Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 to niewiem w co w końcu gracie? Można by się umówić znowu w starcrafta pograć moge skołować paru kolegów.
Gość Chrno Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) Serwis mirageteam.bplaced.net jest bardzo szybko rozwijającą się stroną. Sukces zawdzięczamy masą unikalnych wejść. U nas znajdziesz najpopularniejsze sieci Hamachi w Polsce, support, dyskusje o grach, programie i nie tyko, download. Zapraszamy serdecznie wszystkich fanów świata gier, którzy chcą zagrać lub grają w: Warhammer 40000: Dawn of War: Soulstorm Aliens vs Predator 2 World in Conflict Need for Speed: Carbon Starcraft & Broodwar Age of Empires III: The WarChiefs, The Asian Dynasties Battle for Middle-Earth Age of Empires II : Age of Kings, The Conquerors Command & Conquer: Generals: Zero Hour Command & Conquer 3: Tiberium Wars FlatOut 2 Command & Conquer 3: Kane's Wrath Battle for Middle-Earth II Witch King Battlefield 2 Command & Conquer: Generals Boss v3 Call of Duty 4 Fifa 2008 Counter Strike 1.6 Pro Evolution Soccer 2008 Counter Strike Source Need for Speed: Underground 2 Need for Speed: Most Wanted Gears of War Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge, Joey The Passion Lineage II GTA i wiele, wiele innych ... Pozdrawia Administracja Mirage Team - Hamachi Games. ____________________________ http://mirageteam.bplaced.net/ Edytowane 11 Czerwiec 2009 przez Chrno
makbol Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Ja chętnie pograłbym z kimś w Red Alert 3. Znajdzie się ktoś? :)
Rekomendowane odpowiedzi