Napisano 5 Wrzesień 200618 l Zachęcam do obejrzenia ciekawej myślę strony chłopaków z "grupy Smacznego" http://www.grupa-smacznego.pl Oprócz kilku próbek animacji i ilustracji jest też oferta pracy... Zapraszam, Smaczny
Napisano 5 Wrzesień 200618 l ekstra reel!!! fajna muzyka i fajna nazwa i fajne rysunki i fajna strona i fajne napisy po prostu fajnie
Napisano 5 Wrzesień 200618 l Fajna stronka, choć styl średnio mi się podoba, ale wykonanie dobre :) Prosiłbym bardzo o wypisanie utworów z showrell : )
Napisano 6 Wrzesień 200618 l pierwsze 2 to Hendrix: Fire i Beginning, chyba :) reszta czarna magia dla mnie
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Czuję się pobudzony :) A to oznacza, że miłe wrażenie... oczywiście jestem świadomy, że czasami umowność i uproszczenia wymuszone były budżetem lub terminem wykonania (chyba, że czasami wspisane zostały w daną stylistykę i użyte z pełną premedytacją)... tak czy siak polski rynek potrzebuje trochę młodej i świerzej krwi więc duże brawa :)
Napisano 9 Wrzesień 200618 l Autor Bardzo dziękuję za miłe i pozytywne komentarze. My za Was też trzymamy kciuki. Lepiej jak jest więcej! ;-)