rakhi Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam, Zamieszczam pierwszą pracę w Zbrushu. Na początku zbroję robiłem według tutoriala, ale jak załapałem filozofię programu to własna inwencja wzięła górę. Pozdrawiam.
streaker Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Tylko dlaczego tytuł jest Hero, jak tam tylko jakiś stary, zmęczony dziadyga :P Wogóle ostatnio jakaś moda na ZBrusha (i bardzo dobrze :D ) pozdro
Touch Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 ...jest zmęczony swoim heroizmem;D Już wiesz streaker, dlaczego Hero?:P Super klimat, zbroja trochę jak u jakiegoś skorupiaka i oczy trochę, nieciekawe. Głowa bardzo, bardzo;) Pozdrawiam!
zeet Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Jeno kolory pikne, gościu trochę wymiętoszony :) Brak oczu i detalu na zbroji psuje efekt . Walcz dalej
Zbychowaty Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 ZIBRASZ rzadzi !!! :D Postac fajna. Dorob mu jeszcze jakies detale, oczy. Pracke zatytulowal bym raczej "byly hero" no ale;)Pozdrawiam:)
piotrek Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Bardzo podoba mi się, ale nie ma on zbyt mało poly np na małożowninie?
Master Kiełbaster Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Tylko oczu mu brak :* I "ucho" brzydkie...
streaker Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Eks-Hero byłoby dobre, jesz do tych oczu i ucha dodam, że zbroja też mnie nie przekonuje, wydaje się taka bez pomysłu, za to głowa, tekstury i światło jak najbardziej :)
rakhi Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 Dzięki za komentarze. Pomysłu na temat to nie miałem ale ten stary, zmęczony dziadyga wygląda kusząco :D Wiem że ucho jest nie takie jakie być powinno.
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 hmmm z hero zrobiles emeryta po kuracji filozoficznej Radia Ma "Buzie" ;) hehe nie no zartuje sobie...pozdrawiam i czekam na next efekty:)
Rekomendowane odpowiedzi