inespew Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 taka o secenka, moze ją rozwine, czekam na komentarze i propozycje :)
inespew Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 myślałem o jakiejś kanapie, fotelu albo dwóch i moze jakaś szafka
inespew Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 wystrugałem taką szafe :) prosze o komentarze
kozioo Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Całkiem przyjemne. Ale czy te kubki nie sa za duze (albo czajnik zbyt maly)?
inespew Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 czajnik za mały ale to tylko przeskalowac, poprawie to przy nastepnym update:)
uncle Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 a zrob swoj model czajnika - z reszta z czajnika sie przewaznei nalewa herbatke do filizanek, a do kubkow conawyzej kawe;)
kulexy Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 to jest kuchnia czy pokoj, bo kafelki w pokoju, szafa w kuchni :| dziwne, ale spoko koncept... rozwin... :D
honzik Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 hmmm w sumie to taka dość standardowa scenka - ale najlepsza jest ściana - texturka jest wybitna - bez obrazy ale wygląda jak podłoga w piwnicy [lol2] - - ogólnie jak scenka sie rozwinie to może być ciekawa - - - - pozdrowionka
Gość Połki Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Kafelki w pokoju mogą być, kiedyś miałem;) ale te mie się nie podobają:/ Nie pasują klimatem do reszty wedłóg mnie. Może zrób na wszystkich elementach ślady zużycia. Ściana nie wygląda na nową, a reszta aż błyszczy:D I wydaje mi się, że to te kubki są z duże, a nie czjnik zamały, ale nie wiem... Mógłbyś też dorobić do nich podstawki i zmienić kolor, tak aby pasowały do czajnika. No i chyba przydały by się do nic podstawki, łyżeczki i cukiernicza:) Pozdro[piwo]
inespew Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 ja mam podobne kafelki u siebie w pokoju.....a i dzbanek taki bo na początku bawiłem sie materiałami a wyszło to co wyszło i w dzbanku jest mleko :) bo nie wiedziałem jak zrobić materiał herbaty (moze ktos wie)
inespew Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 zrobiłem podstawk i chce mi sie spać, ale jutro postaram sie dodać jakieś ładne filiżanki i jeszcze kilkia szczegółów
giorgione Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 filiżanki na herbate są chyba niższe :d Pozdr Giorgione
Gość User190 Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 Ciekawe, ale bardzo tu pusto... strasznie sztucznie się komponuje.... przewróć coś.. wylej ;)
Rekomendowane odpowiedzi