Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Całkiem przyjemne. Ale czy te kubki nie sa za duze (albo czajnik zbyt maly)?

Napisano
  • Autor

czajnik za mały ale to tylko przeskalowac, poprawie to przy nastepnym update:)

Napisano

a zrob swoj model czajnika - z reszta z czajnika sie przewaznei nalewa herbatke do filizanek, a do kubkow conawyzej kawe;)

Napisano

to jest kuchnia czy pokoj, bo kafelki w pokoju, szafa w kuchni :| dziwne, ale spoko koncept... rozwin... :D

Napisano

hmmm w sumie to taka dość standardowa scenka - ale najlepsza jest ściana - texturka jest wybitna - bez obrazy ale wygląda jak podłoga w piwnicy [lol2] - - ogólnie jak scenka sie rozwinie to może być ciekawa - - - - pozdrowionka

Napisano

Kafelki w pokoju mogą być, kiedyś miałem;) ale te mie się nie podobają:/ Nie pasują klimatem do reszty wedłóg mnie. Może zrób na wszystkich elementach ślady zużycia. Ściana nie wygląda na nową, a reszta aż błyszczy:D I wydaje mi się, że to te kubki są z duże, a nie czjnik zamały, ale nie wiem... Mógłbyś też dorobić do nich podstawki i zmienić kolor, tak aby pasowały do czajnika. No i chyba przydały by się do nic podstawki, łyżeczki i cukiernicza:)

Pozdro[piwo]

Napisano
  • Autor

ja mam podobne kafelki u siebie w pokoju.....a i dzbanek taki bo na początku bawiłem sie materiałami a wyszło to co wyszło i w dzbanku jest mleko :) bo nie wiedziałem jak zrobić materiał herbaty (moze ktos wie)

Napisano
  • Autor

zrobiłem podstawk i chce mi sie spać, ale jutro postaram sie dodać jakieś ładne filiżanki i jeszcze kilkia szczegółów

Napisano

Ciekawe, ale bardzo tu pusto... strasznie sztucznie się komponuje.... przewróć coś.. wylej ;)