SansSerif Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Projekt wnętrz małej toalety. Stary projekt w nowej wersji. Posadzka kamień. Ściany i sufit fornir. Ściany jasne mozaika szklana. Z góry wielkie sorry za kipeskie AA i GI ;) . . . . . . . . . . . .
siwy Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Rendery rzeczywiście ubogie ale projekt fajny, podoba mi się. Niezły klimat
MaGuu Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 IMHO poprzednie lepsze ;) Fajnie sie komponuje ten fornir z mozaiką. Tylko co to za kamień na podłodze ze aż tak idealnie odbija? :) Dwa pytanka :D W poprzedniej wersji były na odwrót muszla z umywalką, mozesz sobie tak dowolnie to przestawiac? ;) Jaki jest koszt takiej łazieneczki, razem z armatura, kamieniem, fornirem i mozaiką? :D Peace Edit: nie jednak to fajniejsze :P
RA Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 O jaaaa, ale wypas. Taką łazienkę mógłbym mieć. Bisazza czy mozaika bisazzopodobna rewelacyjna. Cholera, z kibelka bym nie wychodził. :/
oo79 Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 czizejs ale schiza. chyba bym zeswirowal w takim wc. gdzie to ma byc? (pasuje mi na disco ;>) podoba mi sie
Zbychowaty Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Architektoniczny wypas :) Bylem na Twojej stronie. Nie wiem jak Ty te swiatla i render ustawiasz ze wychodza Ci takie fotografie! Zrob kilka tutoriali czy jak? Pozdrawiam i do nastepnej pracki:)
Marcin Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 (pasuje mi na disco) lol :D mi raczej na ekskluzywną restauracje lub bar
SansSerif Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Napisano 10 Wrzesień 2006 ... Tylko co to za kamień na podłodze ze aż tak idealnie odbija? ... W poprzedniej wersji były na odwrót muszla z umywalką, mozesz sobie tak dowolnie to przestawiac? ... Jaki jest koszt takiej łazieneczki, razem z armatura, kamieniem, fornirem i mozaiką? kamień to maroon kongo. tak dobrze dobija że nie da rady zrobić foty na teksturę z natury. robię projekt całego mieszkania i do momentu w którym nie mam zamkniętej koncepcji mogę machać wszystkimi ścianami ;) koszt tej wersji zbliżony jest do... kosztu 5-cio letniego bmw m3 :cool: to toaleta w "kawalerce".
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Projekt ladny, ale rendery... ;] edit: ~30tys zl za taka toalete? Hmm...
RAF Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 super :) tak trochę psychodelicznie :P jedynie to ja bym wolał wchodzić na umywalkę niż na kibel ps są zapisy do fanklubu?? ;)
Ryjas Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 hmm. tamten z onyksem był fajniejszy. tutaj sie czuje jak w cukierku anyżowym. zle na mnei działają tak skomponowane mozaiki.
SansSerif Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Napisano 10 Wrzesień 2006 Pinero, modele catalano, vola i flamina to własna produkcja. Knysha jak znajdziesz prawdziwą pięcioletnią M3 za cenę którą podajesz to daj znać :)
Touch Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 ...nie dałbym rady się w takiej wys***;P Przy niektórych ujęciach można dostać oczopląsu, aż boję się wyobrażać sobie, jak można się czuć siedząc tam na 'tronie'... Render, materiały i światło, jak zwykle...bosko;D
buczer Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 troche matrix, troche strój łowicki a Mies się w grobie przewraca ;)
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Knysha jak znajdziesz prawdziwą pięcioletnią M3 za cenę którą podajesz to daj znać :) Hem, no wstukalem na allegro m3 i znalazlo. ;] Na altaviscie znalazlo mi m3 z 2000 roku za 60.700 € Hm... ;]
dyonizoss Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 hehe niezły soft zapodałes, jak szybko sie to skroluje w góre i dół to mozna niezłego zajoba dostac(polecam ) :) Fajne to, ale przyzwyczaiłeś do lepszej jakosci renderów :) PoZdRo!
MaGuu Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 kamień to maroon kongo Nie moge nic o nim znaleźć :( to toaleta w "kawalerce". W Takie kawalerce "z definicji", czy takiej kawalerce 250 mkw? :D
marunioms Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Fajny kibelek. 2 i 3 ujęcie ma klimat jak w Star Wars , tylko Dartha Vadera brakuje :).
Rekomendowane odpowiedzi