Napisano 10 Wrzesień 200618 l Projekt wnętrz małej toalety. Stary projekt w nowej wersji. Posadzka kamień. Ściany i sufit fornir. Ściany jasne mozaika szklana. Z góry wielkie sorry za kipeskie AA i GI ;) . . . . . . . . . . . .
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Rendery rzeczywiście ubogie ale projekt fajny, podoba mi się. Niezły klimat
Napisano 10 Wrzesień 200618 l IMHO poprzednie lepsze ;) Fajnie sie komponuje ten fornir z mozaiką. Tylko co to za kamień na podłodze ze aż tak idealnie odbija? :) Dwa pytanka :D W poprzedniej wersji były na odwrót muszla z umywalką, mozesz sobie tak dowolnie to przestawiac? ;) Jaki jest koszt takiej łazieneczki, razem z armatura, kamieniem, fornirem i mozaiką? :D Peace Edit: nie jednak to fajniejsze :P
Napisano 10 Wrzesień 200618 l O jaaaa, ale wypas. Taką łazienkę mógłbym mieć. Bisazza czy mozaika bisazzopodobna rewelacyjna. Cholera, z kibelka bym nie wychodził. :/
Napisano 10 Wrzesień 200618 l czizejs ale schiza. chyba bym zeswirowal w takim wc. gdzie to ma byc? (pasuje mi na disco ;>) podoba mi sie
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Architektoniczny wypas :) Bylem na Twojej stronie. Nie wiem jak Ty te swiatla i render ustawiasz ze wychodza Ci takie fotografie! Zrob kilka tutoriali czy jak? Pozdrawiam i do nastepnej pracki:)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l (pasuje mi na disco) lol :D mi raczej na ekskluzywną restauracje lub bar
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Autor ... Tylko co to za kamień na podłodze ze aż tak idealnie odbija? ... W poprzedniej wersji były na odwrót muszla z umywalką, mozesz sobie tak dowolnie to przestawiac? ... Jaki jest koszt takiej łazieneczki, razem z armatura, kamieniem, fornirem i mozaiką? kamień to maroon kongo. tak dobrze dobija że nie da rady zrobić foty na teksturę z natury. robię projekt całego mieszkania i do momentu w którym nie mam zamkniętej koncepcji mogę machać wszystkimi ścianami ;) koszt tej wersji zbliżony jest do... kosztu 5-cio letniego bmw m3 :cool: to toaleta w "kawalerce".
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Projekt ladny, ale rendery... ;] edit: ~30tys zl za taka toalete? Hmm...
Napisano 10 Wrzesień 200618 l super :) tak trochę psychodelicznie :P jedynie to ja bym wolał wchodzić na umywalkę niż na kibel ps są zapisy do fanklubu?? ;)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l hmm. tamten z onyksem był fajniejszy. tutaj sie czuje jak w cukierku anyżowym. zle na mnei działają tak skomponowane mozaiki.
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Autor Pinero, modele catalano, vola i flamina to własna produkcja. Knysha jak znajdziesz prawdziwą pięcioletnią M3 za cenę którą podajesz to daj znać :)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l ...nie dałbym rady się w takiej wys***;P Przy niektórych ujęciach można dostać oczopląsu, aż boję się wyobrażać sobie, jak można się czuć siedząc tam na 'tronie'... Render, materiały i światło, jak zwykle...bosko;D
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Knysha jak znajdziesz prawdziwą pięcioletnią M3 za cenę którą podajesz to daj znać :) Hem, no wstukalem na allegro m3 i znalazlo. ;] Na altaviscie znalazlo mi m3 z 2000 roku za 60.700 € Hm... ;]
Napisano 11 Wrzesień 200618 l hehe niezły soft zapodałes, jak szybko sie to skroluje w góre i dół to mozna niezłego zajoba dostac(polecam ) :) Fajne to, ale przyzwyczaiłeś do lepszej jakosci renderów :) PoZdRo!
Napisano 11 Wrzesień 200618 l kamień to maroon kongo Nie moge nic o nim znaleźć :( to toaleta w "kawalerce". W Takie kawalerce "z definicji", czy takiej kawalerce 250 mkw? :D
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Fajny kibelek. 2 i 3 ujęcie ma klimat jak w Star Wars , tylko Dartha Vadera brakuje :).