Napisano 10 Wrzesień 200618 l Witam wszystkich ponownie, darowałem sobie ostatni model bo jednak błędów było zbyt dużo. Postanowiłem wrócić do ćwiczenia głów i kolejna główka a zarazem ostatnia głowa kobiety - od jutra faceci i raczej będę się nastawia na głowę z teksturami i oczywiście render ale znając życie nic nie mówię bo może się nie udać, choć mam nadzieję że umiejętności wystarczą. Co do modelu to najbardziej skupiłem się na ustach i (moim zdaniem) wyszły super, uszy będę ćwiczył jutro. Rozkład siatki też nie najgorszy więc jestem w miarę zadowolony zadowolony. [ATTACH]38130[/ATTACH] [ATTACH]38131[/ATTACH]
Napisano 10 Wrzesień 200618 l beda z Ciebie ludzie, postaraj sie o bardziej ludzkie moze charakterystyczne bardziej rysy twarzy i bedzie luxor ;] Jezeli skupiles sie na ustach , to nie wyszly one zbyt dobrze zauwaz ze sa one strasznie naciagniete , a reszta twarzy nie , policzki , kaciki ust wszystko wisi idz przed lusto i powal troche minek ;) ps. twarz jest naprawde super to takie moje bidolenie ;]
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Autor heh dzięki KLICEK ale mi położyłeś ale może i dobrze bo mówiąc trochę szczerze wpadłem w samo zachwyt jak to zrobiłem - czasem mocny kopniak pomaga i masz w zupełności racje- dzięki. P.S hehe już sobie upatrzyłem fajny concept - jak się wszystko uda bo będzie pracka super
Napisano 10 Wrzesień 200618 l zle zrozumiales :) usta wygladaja pieknie , sa pieknie wymodelowane itp to tylko taki detalik ze powinny byc bardziej zrelaksowane , bo teraz wygladaja troche jakby postac byla usmiechnieta ale po mimice tego nie widac tylko usta tak wygladaja :) rob dalej wiem ze bedzie dobrze :)
Napisano 11 Wrzesień 200618 l bo teraz wygladaja troche jakby postac byla usmiechnieta ale po mimice tego nie widac tylko usta tak wygladaja :) moze to giaconda bedzie :) podziw i szacun,,,
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Może czoło za bardzo płaskie i cofnięte. Jak to babka miała być to podbródek jakoś złagodź czy coś, bo narazie bardziej jak facet wyglada.
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Autor Cieszy mnie że wam się podoba a wiec jest naprawdę dobrze. _kuba_ - heh tobie to zawsze coś nie pasuje, następna będzie głowa faceta i mam nadziej że zrobię tym razem tak aby się nie mógł doczepić :].
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Wiesz czarodziej3d idzie Ci coraz lepiej z modelu na model, tak trzymaj.
Napisano 11 Wrzesień 200618 l moim zdaniem troche se utrudniasz sprawe robiąć od razu gestą siatke na twarzy, zawsze warto pociagnac pare 'grubych' poly na około zeby tak złapać cały kształk głowy a nie tylko twarzy, bo ptoem cieżko taka siatke gesta kontrolować :) ale jak kto woli, mnie sie tam narazie podoba.