Karrde Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Krótki tutorial o wykorzystaniu Physical Cam/Sky/Sun w V-Ray'u 1.5 w oświetleniu interiorów. Zapraszam do ściągania i obejrzenia. Format PDF. Download: MegaUpload RapidShare
hcpiter Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 No ogolnie efekt ciekawy ale te przejarane GI... Zmniejsz mult sun`a albo daj go w innej wysokosci ;)
Karrde Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 hcpiter3d -> ruszanie mult. słońca biasuje render. Jak już mogłem troszkę zaciemnić w poście, ale mnie osobiście efekt się podoba.
oo79 Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 no pieknie karrde, dzieki wielkie za tuta, przyda sie. ale... interior latwo w miare oswietlic vsunem, (jak dla mnie) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=30424&page=7 lecz caly czas meczy mnie exerior... dobra, zobaczymy co tez nam zrobiles za tutek... pa
naeq Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 No zaraz zobacze co to za tutek :)) co do tego co dałeś w poście to rzeczy wiście z jednej strony troszke zbytnio przepalone ale z drógiej to sie troszke nie dziwie w koncu wsyztsko jest białe :)) pozdro.
Marcin Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 bez materialow to tak jak kupno samochodu bez silnika dowal jakieś textury i materiały.
Lis Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Megaupload. Brawa. u mnie rapid nie działa :D już ssę.
mickey Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Witam, czy może ktoś wrzucić tego tutka na inny link, u mnie nie działa megaupload a na rapid... po ściągnięciu jest błąd. Z góry dziękuję.
Karrde Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Heh, właśnie zajrzałem tu na innym monitorze i... hmm... jasność widzę... :/ Na kompie na którym to robiłem mam moniak skalibrowany do gammy 2.2 i wszystko było ok. Teraz widzę, że jeśli ktos ma nieskalibrowanego lcd to może byc problem... :/
Rekomendowane odpowiedzi