Napisano 14 Wrzesień 200618 l No dobra, Poprzednia bitwa nam z MCMIriam nie wyszla za bardzo. Teraz proponuje cos innego. Bitwa na wiecej osob :-) Od dzis rozpoczyna sie NABÓR do bitwy z tematem: "AIR SHIP - design" zapisy do: Niedzieli 17.09.2006 Po tym okresie zakladam nowy watek z sonda zawierajaca nicki wszystkich uczestnikow. Szczegoly: Bitwa polega na wykonaniu projektu staku powietrzego, moze to byc jakakolwiek maszyna do poruszania sie w powietrzu od balonu po odrzutowiec. Kolejne etapy pracy umieszczac nalezy w watku ktory zostanie stworzony w poniedzialek jako kolejne posty. uwaga: technika dowolna ale 2d, olowek, pisak, tablet... czas pracy: 3 tygodnie od 18.09 do 7.10, glosowanie: od 1.10 do 10.10 11.10 podsumowanie NAJWAZNIEJSZE! Bitwa ma sluzyc nauczeniu sie czegos :) Wiec prosba wielka o komentarze do wszystkich odwiedzajacych i uczstnikow. ZGLOESZENI: MCMIriam Ortheza niC kipalol Marcin_PS nicponim Mariusz Kl OmeN2501 ----------------------- uwaga: kto sie pisze na ten konkursik, niech w poscie jasno pisze ze sie zglasza, dobrze by bylo jakbyscie dali bolda przy tym, latwiej bedzie mi wyszukiwac
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Bra jako królik w pełni doświadczalny i nie zabardzo doświadczony w innych kwestjach związanych z digital'em zgłaszam się na pierwszą linię. . . ;) może to wyjdzie nam lepiej jak ostatnio ;]. Pozdrawiam
Napisano 14 Wrzesień 200618 l fajna inicjatywa ... ja dopiero zaczynam swoja przygode z olowkiem, sztuka i w ogole, ale sprobowac zawsze mozna. mam pytanie, czy te pojazdy powietrzne maja byc odbiciem rzyczywistosci, czy interpretacja tematu jest dowolna ;) ??
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Autor "jakakolwiek maszyna do poruszania sie w powietrzu" Czyli raczej cos co mozna nazwac lataniem, a nie lewitacja albo czyms podobnym. inwencja tworcza pozadana
Napisano 14 Wrzesień 200618 l nie mozna sie wycofac. ortheza zapomnial dopisac w zasadach, ze wycofanie sie oznacza smierc. wynajety przez spolecznosc max3d platny zabojca (najprawdopodoniej za wschodniej granicy, z racji malych mozliwosci finansowych ow spolecznosci) wykona wyrok. howgh :) powodzenia wszystkim uczestnikom, ja raczej nie bede mial czasu ale chetnie pokomentuje.
Napisano 14 Wrzesień 200618 l nie mozna sie wycofac. ortheza zapomnial dopisac w zasadach, ze wycofanie sie oznacza smierc. wynajety przez spolecznosc max3d platny zabojca (najprawdopodoniej za wschodniej granicy, z racji malych mozliwosci finansowych ow spolecznosci) wykona wyrok. howgh :) To ze wschodniej to chyba o mnie ;)), swoją drogą fajnie że tylu z Was popiera naszą mini inicjatywę ;] Pozdrawiam
Napisano 15 Wrzesień 200618 l ostatnia minibitwa 3d mi nie wyszla :( , a dzis ma przyjsc tablecik to moze sie cos odrazu poducze na bitwie wiec.. zglaszam sie :) pytanie. statek powietrzny czyli nie ma ograniczen czasowych moze to byc przeszlosc ( smigielka itp ) terazniejszosc ( silnik odrzutowy ) przyszlosc ( jakis tam inny naped ) ?? pozdrawiam
Napisano 15 Wrzesień 200618 l To kompletnie mi obce rejony ale chetnie bym sil sprobowal. Oby tylko czas sie znalazl.
Napisano 15 Wrzesień 200618 l -siemanko, a czy tylko tablety wchodza w gre? bo ja bym moze cos maznal ale tylko olowkami - "moze to byc jakakolwiek maszyna do poruszania sie w powietrzu od balonu po odrzutowiec"- a moze byc taka co czlowiekowate ślepia nigdy nie widziały? czysty wytwor wyobrazni? -maly problem jeszcze jest, bo ja bym mogl zamiescic tylko ostateczna wersje pracy, bez zadnych updatow z racji braku skanera:/ i to jeszcze nie pewne czy bym wogole zamiescil nawet finalna:P ... ,kur#a w sumie ja tez ze wschodnich granic, swoj ze swoim sie dogada wiec wchodze w to:]
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Autor mozesz kogos poprosic o zrobienie fotki aparatem cyfrowym. etapy posrednie sa wazne w tej bitwie.
Napisano 15 Wrzesień 200618 l -siemanko, a czy tylko tablety wchodza w gre? bo ja bym moze cos maznal ale tylko olowkami - "moze to byc jakakolwiek maszyna do poruszania sie w powietrzu od balonu po odrzutowiec"- a moze byc taka co czlowiekowate ślepia nigdy nie widziały? czysty wytwor wyobrazni? -maly problem jeszcze jest, bo ja bym mogl zamiescic tylko ostateczna wersje pracy, bez zadnych updatow z racji braku skanera:/ i to jeszcze nie pewne czy bym wogole zamiescil nawet finalna:P ... ,kur#a w sumie ja tez ze wschodnich granic, swoj ze swoim sie dogada wiec wchodze w to:] Hmm, do ołówka się nie czepiam, bo taki mieliśmy mniej więcej pomysł, ale zgodzę się z Orthezą że etapy pośrednie są baaardzo istotne ;] w celach szkoleniowo-zapoznawczych, itp... Jeszcze jedna moja osobista uwaga obyś nie używał zwrotów kur#a i innych tego typu wyrażeń ;) sugestywnych, Proszę po prawie sąsiedzku :] . . .
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Pytanie - czy to musi byc maszynka ktora pomiesci jakas duzo ilosc ludzi czy moze byc samolot jednosobowy?
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Pewnie moj projekt bedzie bardziej speedowy ale co bym nie pomazal jakiegos pojazdu SIE ZGLASZAM ;]
Napisano 15 Wrzesień 200618 l hehe, widzę że nasze wątpliwości jeśli chodzi o ilość chętnych ździeblo nas przerosły, ale to baaardzo dobrze ;)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Autor Pytanie - czy to musi byc maszynka ktora pomiesci jakas duzo ilosc ludzi czy moze byc samolot jednosobowy? Nic nie "musi" ale "moze" :-) jedyne obostrzenie to takie jakw temacie, musi to byc maszyna do latania w powietrzu. raczej cosik wiekszego. napewno nic w skali motolotni albo skutera powietrznego. najmaniejsze co moze byc to jakis mysliwiec.