polka dot Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 jestem sobie na systemie dysku X. jak zrobić żeby będąc na tym systemie, zmienić rozdizelczość ekranu w systemie na dysku Y? chodzi o to że przez przypadek ustawiłem sobie tam rozdzielczośc ponad 2k i jakoś monitor nie chce tego wyświetlić. próbowałem odinstalować sterowniki ale hops i jest error. any suggestions? :)
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Napisano 19 Wrzesień 2006 niestety tryb awaryjny mi nie działa :) nie roztrząsajcie dlaczego. potrzebuję szybko wrócić na tamten system
streaker Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 Na pamięć, prawy klik na pulpicie, strzałka do góry, enter, 4xTab, 4x strzałka w prawo, 3xTab i już jesteś na pasku zmiany rozdziałki, teraz tylko pare razy strzałka w lewo, 5xTab i Enter może i głupie, ale działa :)
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Napisano 19 Wrzesień 2006 fakt, sam tak kiedyś robiłem ale zapomniałem :D dzięki streaker :) proste że działa :D z tym że musiałem na końcu zrobić 7xtab no ale co zrobić.
merv_ Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 hoo.. macie farta ze macie internet... ja tak sobie kiedys zrobilem (4lata temu) i na slepo próbowalem zmienic to wlasnie ustawienie i za 10 podejsciem sie zmienilem... tyle ze wtedy dzialalem z pamieci ;P
Rekomendowane odpowiedzi