-Dino- Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 yo! głównie są to prace stworzone specjalnie na konkurs nissana micry, należało przedstawić awangardowe odmiany micry. A więcej prac można zobaczyć tu: http://www2.mas.auto.pl/component/option,com_zoom/Itemid,5/catid,254/
mrkrzysiek Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 ferrari bardzo fajne a micrabus i microlimo najfajniesze z micr:)
-Dino- Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 dziex mrk...teraz juz na photoshopie potrafie sie obslugiwac,teraz planuje atak na jakis programik 3d...jaki mi radzicie?
golum Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 fajnie fajnie...ale chyba za daleko w przyszłość wybiegasz...a może nawet w kosmos..no więc ja to bym brał pod uwage tylko ten 3 od końca projekt(liczac ferrarke) całkiem fajne::) P.S. teraz ja zaczynam przygode z ps'em i tabletem:D
RA Napisano 22 Wrzesień 2006 Napisano 22 Wrzesień 2006 Wszystkie bardzo ładne, kolorystyka spoko. Tylko typo okropne. :)
mrkrzysiek Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 jak będziesz tak robił 3d jak 2d to czekam na modele:)
Lacedemon Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 Cześć. Ja zawsze mam problem z autami. Może dlatego, że ich nie lubię rysować. I to chyba błąd, bo jak muszę, to wyłazi szydło z worka. Zawsze mi się perspektywa rozwala :D ,...a już światła i odbicia to poracha na całym froncie. Dlatego miło patrzeć, jak komuś to świetnie idzie. Bomba te auta. Pozdrawiam. ...a PS" Coś nie tak z przednim kołem Ferrari-centrum źle ustawione, czy coś. I zamień czerń na umbrę, lub van dyck, albo indygo...czy pruski"
lolipop Napisano 28 Wrzesień 2006 Napisano 28 Wrzesień 2006 hej.fajne kolorki.najbardziej mi podchodzi micrabus...taki prosty.interiory super.
-Dino- Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Napisano 29 Wrzesień 2006 Lacedemon: dzieki:) tak szczerze to ja cały czas się ucze i twoje rady napewno mi się przydadzą. Co do kolorów to nie sądzisz że te co Ty zaproponowałeś nie współgrałyby z autami? Zresztą może i masz racje ale na zmiany to już za późno, mimo to dzieki:) bede walczył yo lolipop: thx:)
Stachu Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 a weź poka troche więcej takich supercarsów jak ten zmutowany enzo :D
-Dino- Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Stachu: heheh wiecej takich nie mam ;) za to Ty cos pokaż bo z tego co wiem na micre nic nie przesłałes...:)
Dziamka Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Podobają mi sie Twoje prace... może dlatego, ze mam słabośc do Micry ;)
Remedy Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Micra, którą obecnie możemy oglądać na ulicach to kara dla oczu. Twoja jest miła dla oka. Got my point? ;) Bardzo fajne koncepty i widać ogromny postęp techniczny w Twoim wykonaniu.
-Dino- Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 łosz takiego komentarza sie nie spodziewałem hehe bo poprostu wydaje mi sie że znikomy postęp zrobiłem a nawet wcale postępu nie zrobiłem... no ale dzieki bardzo Remedy
miwt Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 heh marcin nie doluj sie tak po warsztatach:D:D:D...bedzie ok
Rekomendowane odpowiedzi