Napisano 20 Wrzesień 200618 l yo! głównie są to prace stworzone specjalnie na konkurs nissana micry, należało przedstawić awangardowe odmiany micry. A więcej prac można zobaczyć tu: http://www2.mas.auto.pl/component/option,com_zoom/Itemid,5/catid,254/
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Autor dziex mrk...teraz juz na photoshopie potrafie sie obslugiwac,teraz planuje atak na jakis programik 3d...jaki mi radzicie?
Napisano 21 Wrzesień 200618 l fajnie fajnie...ale chyba za daleko w przyszłość wybiegasz...a może nawet w kosmos..no więc ja to bym brał pod uwage tylko ten 3 od końca projekt(liczac ferrarke) całkiem fajne::) P.S. teraz ja zaczynam przygode z ps'em i tabletem:D
Napisano 27 Wrzesień 200618 l Cześć. Ja zawsze mam problem z autami. Może dlatego, że ich nie lubię rysować. I to chyba błąd, bo jak muszę, to wyłazi szydło z worka. Zawsze mi się perspektywa rozwala :D ,...a już światła i odbicia to poracha na całym froncie. Dlatego miło patrzeć, jak komuś to świetnie idzie. Bomba te auta. Pozdrawiam. ...a PS" Coś nie tak z przednim kołem Ferrari-centrum źle ustawione, czy coś. I zamień czerń na umbrę, lub van dyck, albo indygo...czy pruski"
Napisano 28 Wrzesień 200618 l hej.fajne kolorki.najbardziej mi podchodzi micrabus...taki prosty.interiory super.
Napisano 29 Wrzesień 200618 l Autor Lacedemon: dzieki:) tak szczerze to ja cały czas się ucze i twoje rady napewno mi się przydadzą. Co do kolorów to nie sądzisz że te co Ty zaproponowałeś nie współgrałyby z autami? Zresztą może i masz racje ale na zmiany to już za późno, mimo to dzieki:) bede walczył yo lolipop: thx:)
Napisano 1 Październik 200618 l a weź poka troche więcej takich supercarsów jak ten zmutowany enzo :D
Napisano 2 Październik 200618 l Autor Stachu: heheh wiecej takich nie mam ;) za to Ty cos pokaż bo z tego co wiem na micre nic nie przesłałes...:)
Napisano 2 Październik 200618 l Podobają mi sie Twoje prace... może dlatego, ze mam słabośc do Micry ;)
Napisano 5 Październik 200618 l Micra, którą obecnie możemy oglądać na ulicach to kara dla oczu. Twoja jest miła dla oka. Got my point? ;) Bardzo fajne koncepty i widać ogromny postęp techniczny w Twoim wykonaniu.
Napisano 6 Październik 200618 l Autor łosz takiego komentarza sie nie spodziewałem hehe bo poprostu wydaje mi sie że znikomy postęp zrobiłem a nawet wcale postępu nie zrobiłem... no ale dzieki bardzo Remedy