Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dziex mrk...teraz juz na photoshopie potrafie sie obslugiwac,teraz planuje atak na jakis programik 3d...jaki mi radzicie?

Napisano

fajnie fajnie...ale chyba za daleko w przyszłość wybiegasz...a może nawet w kosmos..no więc ja to bym brał pod uwage tylko ten 3 od końca projekt(liczac ferrarke) całkiem fajne::)

P.S.

teraz ja zaczynam przygode z ps'em i tabletem:D

Napisano

Wszystkie bardzo ładne, kolorystyka spoko. Tylko typo okropne. :)

Napisano

Cześć. Ja zawsze mam problem z autami. Może dlatego, że ich nie lubię rysować. I to chyba błąd, bo jak muszę, to wyłazi szydło z worka. Zawsze mi się perspektywa rozwala :D ,...a już światła i odbicia to poracha na całym froncie. Dlatego miło patrzeć, jak komuś to świetnie idzie. Bomba te auta. Pozdrawiam. ...a PS" Coś nie tak z przednim kołem Ferrari-centrum źle ustawione, czy coś. I zamień czerń na umbrę, lub van dyck, albo indygo...czy pruski"

Napisano

hej.fajne kolorki.najbardziej mi podchodzi micrabus...taki prosty.interiory super.

Napisano
  • Autor

Lacedemon: dzieki:) tak szczerze to ja cały czas się ucze i twoje rady napewno mi się przydadzą. Co do kolorów to nie sądzisz że te co Ty zaproponowałeś nie współgrałyby z autami? Zresztą może i masz racje ale na zmiany to już za późno, mimo to dzieki:) bede walczył yo

lolipop: thx:)

Napisano

a weź poka troche więcej takich supercarsów jak ten zmutowany enzo :D

Napisano
  • Autor

Stachu: heheh wiecej takich nie mam ;) za to Ty cos pokaż bo z tego co wiem na micre nic nie przesłałes...:)

Napisano

Podobają mi sie Twoje prace... może dlatego, ze mam słabośc do Micry ;)

Napisano

Micra, którą obecnie możemy oglądać na ulicach to kara dla oczu. Twoja jest miła dla oka. Got my point? ;)

Bardzo fajne koncepty i widać ogromny postęp techniczny w Twoim wykonaniu.

Napisano
  • Autor

łosz takiego komentarza sie nie spodziewałem hehe bo poprostu wydaje mi sie że znikomy postęp zrobiłem a nawet wcale postępu nie zrobiłem... no ale dzieki bardzo Remedy

Napisano

heh marcin nie doluj sie tak po warsztatach:D:D:D...bedzie ok