Gość Godaru Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 Witam wszystkich chcialbym zaprezentowac rysunek nad ktorym obecnie pracuje
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 Witamy na forum ;] Chodzi o Czarna Perle z "Piratow"?
P4VV37 Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 Jak na razie to nie dużo widać. Właściwie to ja prawie nic jeszcze nie widzę :) Chcę się tylko spytać czy mugłbyś dokładniej opisać temat pracy.
Tullaris Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 ja tu widze żaglowiec... (chyba?) więc podejrzewam, ze to perła z piratów... gustu żadnego nie mam.. ale mi sie nie podoba.. Czarna Perła powinna być imponująca i mroczna... bo "what the ship realy is, what the Black Perl is... is freedom" :)... sunać przez bezkresy oceanów na pokładzie wysłużonej łajby z załogą weteranów... a tu jakieś kolorowe niebo... malutki statek w kącie... eeee nie lubie takich rzeczy.. sorki.
Gość Godaru Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 Witam ponownie i zamieszczam nowy rysunek .Tym razem jest to juz ostateczna wersja . Niestety z braku czasu niedopracowana (no w sumie nie najlepsza) ale w przyszlosci zamiezam zamiescic cos lepszego. Acha sorx za ten podpis watku ale to moj pierwszy :D
Vorek Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 warto było wogóle zacynać ? Pamiętaj że flarą na cały obrazek nie załatwisz sprawy ;] No cóż, następny napewno będzie lepszy Pozdrawiam
Tullaris Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 tu już fajnien wygląda... ale jak powiedziałeś niedopracowane, proste. Noi nie kojarzy się z filmową perłą... ale ponoć 'nowe wydanie' :)...
misiekhc Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 ja jednak wole czarna perle starym wydaniu
muody Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 łe, statek zlewa się z tłem, tło wygląda jak Ziemia podczas zagłady dinozaurów, a po lewej zupełnie nie wiem co jest robisz pracę bez konceptu i bez uzgodnienia z nikim, to nie ma większego sensu hm?
Gość Caspik Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 no coz ladnie go zjechaliscie... mi co prawda tez sie nie podoba ale nie poddawaj sie i rob dalej :D tylko sie nie zdziw ze nie wyjdzie Ci tak jak to sobie wymysliles ;) Ja na tym drugim obrazku prawie "czarnej perły" nie widze ;p prawie calkiem zlala sie z tlem ;) Ostatnio tez sobie pomyslalem ze "Czarna Perłe" namaluje - tylko ze najpierw w planach mialem poprzegladac rozne fotki ref statkow zeby zapoznac sie z budowa takich stateczkow ;) pozdro
kazziu Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Godaru wpierw sie zastanów czy w rzeczywistości występuja tak intensywne kolory i kontrasty, podobnie ma się z czernią.Możliwe że na twoim obrazku nadchodzi zima nuklearna... chociaż nie, to nie ta epoka.
Rekomendowane odpowiedzi