Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich chcialbym zaprezentowac rysunek nadcccccox9.jpg ktorym obecnie pracuje

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak na razie to nie dużo widać. Właściwie to ja prawie nic jeszcze nie widzę :)

Chcę się tylko spytać czy mugłbyś dokładniej opisać temat pracy.

Napisano

ja tu widze żaglowiec... (chyba?) więc podejrzewam, ze to perła z piratów... gustu żadnego nie mam.. ale mi sie nie podoba.. Czarna Perła powinna być imponująca i mroczna... bo "what the ship realy is, what the Black Perl is... is freedom" :)... sunać przez bezkresy oceanów na pokładzie wysłużonej łajby z załogą weteranów... a tu jakieś kolorowe niebo... malutki statek w kącie... eeee nie lubie takich rzeczy.. sorki.

Napisano

URL%5DWitam ponownie i zamieszczam nowy rysunek .Tym razem jest to juz ostateczna wersja

. Niestety z braku czasu niedopracowana (no w sumie nie najlepsza) ale w przyszlosci zamiezam zamiescic cos lepszego. Acha sorx za ten podpis watku ale to moj pierwszy :Dcccccllll666nd2.jpg

Napisano

warto było wogóle zacynać ? Pamiętaj że flarą na cały obrazek nie załatwisz sprawy ;]

No cóż, następny napewno będzie lepszy

Pozdrawiam

Napisano

tu już fajnien wygląda... ale jak powiedziałeś niedopracowane, proste. Noi nie kojarzy się z filmową perłą... ale ponoć 'nowe wydanie' :)...

Napisano

łe, statek zlewa się z tłem, tło wygląda jak Ziemia podczas zagłady dinozaurów, a po lewej zupełnie nie wiem co jest

robisz pracę bez konceptu i bez uzgodnienia z nikim, to nie ma większego sensu hm?

Napisano

no coz ladnie go zjechaliscie... mi co prawda tez sie nie podoba ale nie poddawaj sie i rob dalej :D tylko sie nie zdziw ze nie wyjdzie Ci tak jak to sobie wymysliles ;)

Ja na tym drugim obrazku prawie "czarnej perły" nie widze ;p prawie calkiem zlala sie z tlem ;) Ostatnio tez sobie pomyslalem ze "Czarna Perłe" namaluje - tylko ze najpierw w planach mialem poprzegladac rozne fotki ref statkow zeby zapoznac sie z budowa takich stateczkow ;)

pozdro

Napisano

Godaru wpierw sie zastanów czy w rzeczywistości występuja tak intensywne kolory i kontrasty, podobnie ma się z czernią.Możliwe że na twoim obrazku nadchodzi zima nuklearna... chociaż nie, to nie ta epoka.