Napisano 27 Wrzesień 200321 l Witam wszystkich... mam juz sprzet i troche czasu wiec postanowilem zrobic w końcu porzadny pojazd... Widzialem ostatnio gdzies w gazecie zdjecie pieknego samochodu jakim jest Bugatti Veyron... no i coz... :D postanowilem cos takiego zrobic w 3D... jednak z braku dobrych blueprintow robie troche na pamiec i wyczucie... a ponizej stage01 pojazdu...
Napisano 27 Wrzesień 200321 l narazie trudno coś powiedzieć, ale obawiam się trochę o odzwierciedlenie tego auta, skoro mówisz, że robisz je z pamięci :) zajżyj sobie >tutaj P.S. jeżeli chcesz mieć w info pogróbione litery, to zamień \"\" na \"[\" i \"]\" :)
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Tak jak powiedział loozack. Broń boże nie rób samochodu z pamięci. Ściągnij z sieci maksymalnie dużo zdjęć, filmów, blueprintów (z tym będzie trudno) i dopiero wtedy zabierz się za model. Powodzenia. [soczek]
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Mi sie autko bardzo podoba, wiec czekam na updaty. Tylko dobrze odwzoruj te 1000 koni mocy:D
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Autor Loozack: dzieki, ale niestety nie wchodzi mi ta stronka... mam dziwna siec lokalna i ktos cos z DNS\'ami zrobil... :( na pamiec to tak znowu nie robi... napisalem ze z braku DOBRYCH blueprintow.. :D chodzi glownie o to ze mam tylko bok i przod... i troche zdjec... :D beeper: pomaga, to akurat mam... :D dzieki za chec pomocy!! kozioo: tak w gwoli scislosci: 1001 KM a nie 1000 ... :D
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Racja sorki:P Mogles nic nie mowic, tylko utrudniles sobie prace (1 kon wiecej do wymodelowania) [rotfl2]
Napisano 27 Wrzesień 200321 l buhahaha, dobre Kozioo [piwo] Oxygenn, a spróbuj wejść bezpośrednio na http://www.ultimatecarpage.com i tam sobie poszukaj zdjęć, chociaż nie ma ich za dużo :( P.S. ciągle ci pogrubienie czcionki nie działa :D może to dlatego, że dajesz duże B zamiast małego b, keep trying :)
Napisano 27 Wrzesień 200321 l No no ten samochodzik jest piekny. Nie masz wyjscia, musisz go zrobic baaardzo ladnie:D A co do mocy silnika to zalezy bo jak ktos sobie da nalepke np. \"turbo\" albo \"racing\" to bedzie 50km wiecej :D
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Bartq, a ile takie nalepki kosztują ?? bo chciałbym sobie moje Uno ztuningować :D
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Nie no wystarczy kupic troche tasmy w papierniczym i zrobic szachownice na masce i dwa biale pasy przez caly samochod a jak cos kasy zostanie to mozna kupic racing-nalepe na wlew (koniecznie o ksztalcie innym niz pokrywka wlewu). Jak chcesz sie dowiedziec wiecej to wejdz na >wiejski tjunink [koniec offtopica:)]
Napisano 28 Wrzesień 200321 l ej! nie :( ja też chciałem robić te auto :( nie obrazisz sie jak też bede je robić? już zaczołem własnoręcznie rysować blueprinty chyba z 2 tygodnie temu :( i zbierać materiały... referęcje :(
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Autor SCORPI: oczywiscie, ze nie!! ktos musi to autko porzadnie zrobic, a watpie zebym to byl ja... :| a do roboty sie wzialem i mam malutki update... :D
Napisano 29 Wrzesień 200321 l widze moda na veyrony :) chetnie zobacze koncowy efekt keep working pozdrawiam
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Autor Oto i siateczka... ...a nawet dwie... :D przed wygladzeniem: i po wygladzeniu:
Napisano 29 Wrzesień 200321 l ja pierdziele, ale gęsta... spróbuj ją trochę przerzedzić to model będzie gładszy, naprawdę :) trzymaj się [piwo]
Napisano 29 Wrzesień 200321 l nio faktycznei siatka bez komętara :) ale ale ąłdnie... btw unikaj trójkątów
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Autor wiem zeby unikac trojkatow... ale czasem po prostu bez zageszczania siatki sie nie da... :| A siatk faktycznie troche gesta jest... ale moze pozniej ja troszke przezedze... :D