oxygenn Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Witam wszystkich... mam juz sprzet i troche czasu wiec postanowilem zrobic w końcu porzadny pojazd... Widzialem ostatnio gdzies w gazecie zdjecie pieknego samochodu jakim jest Bugatti Veyron... no i coz... :D postanowilem cos takiego zrobic w 3D... jednak z braku dobrych blueprintow robie troche na pamiec i wyczucie... a ponizej stage01 pojazdu...
Loozack Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 narazie trudno coś powiedzieć, ale obawiam się trochę o odzwierciedlenie tego auta, skoro mówisz, że robisz je z pamięci :) zajżyj sobie >tutaj P.S. jeżeli chcesz mieć w info pogróbione litery, to zamień \"\" na \"[\" i \"]\" :)
Batou Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Tak jak powiedział loozack. Broń boże nie rób samochodu z pamięci. Ściągnij z sieci maksymalnie dużo zdjęć, filmów, blueprintów (z tym będzie trudno) i dopiero wtedy zabierz się za model. Powodzenia. [soczek]
beeper Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 mysle ze to by moglo pomoc w celu zachowania proporcji
kozioo Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Mi sie autko bardzo podoba, wiec czekam na updaty. Tylko dobrze odwzoruj te 1000 koni mocy:D
oxygenn Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Napisano 27 Wrzesień 2003 Loozack: dzieki, ale niestety nie wchodzi mi ta stronka... mam dziwna siec lokalna i ktos cos z DNS\'ami zrobil... :( na pamiec to tak znowu nie robi... napisalem ze z braku DOBRYCH blueprintow.. :D chodzi glownie o to ze mam tylko bok i przod... i troche zdjec... :D beeper: pomaga, to akurat mam... :D dzieki za chec pomocy!! kozioo: tak w gwoli scislosci: 1001 KM a nie 1000 ... :D
kozioo Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Racja sorki:P Mogles nic nie mowic, tylko utrudniles sobie prace (1 kon wiecej do wymodelowania) [rotfl2]
Loozack Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 buhahaha, dobre Kozioo [piwo] Oxygenn, a spróbuj wejść bezpośrednio na http://www.ultimatecarpage.com i tam sobie poszukaj zdjęć, chociaż nie ma ich za dużo :( P.S. ciągle ci pogrubienie czcionki nie działa :D może to dlatego, że dajesz duże B zamiast małego b, keep trying :)
bartq Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 No no ten samochodzik jest piekny. Nie masz wyjscia, musisz go zrobic baaardzo ladnie:D A co do mocy silnika to zalezy bo jak ktos sobie da nalepke np. \"turbo\" albo \"racing\" to bedzie 50km wiecej :D
Loozack Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Bartq, a ile takie nalepki kosztują ?? bo chciałbym sobie moje Uno ztuningować :D
bartq Napisano 27 Wrzesień 2003 Napisano 27 Wrzesień 2003 Nie no wystarczy kupic troche tasmy w papierniczym i zrobic szachownice na masce i dwa biale pasy przez caly samochod a jak cos kasy zostanie to mozna kupic racing-nalepe na wlew (koniecznie o ksztalcie innym niz pokrywka wlewu). Jak chcesz sie dowiedziec wiecej to wejdz na >wiejski tjunink [koniec offtopica:)]
SCORPI Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 ej! nie :( ja też chciałem robić te auto :( nie obrazisz sie jak też bede je robić? już zaczołem własnoręcznie rysować blueprinty chyba z 2 tygodnie temu :( i zbierać materiały... referęcje :(
Loozack Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 my tu gadu gadu a updatów ni ma :| Oxygenn, do roboty :] [piwo]
oxygenn Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Napisano 28 Wrzesień 2003 SCORPI: oczywiscie, ze nie!! ktos musi to autko porzadnie zrobic, a watpie zebym to byl ja... :| a do roboty sie wzialem i mam malutki update... :D
Loozack Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 a pokaż siateczkę bo mam wrażenie, że jest za gęsta :)
Quadysz Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 widze moda na veyrony :) chetnie zobacze koncowy efekt keep working pozdrawiam
oxygenn Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 Oto i siateczka... ...a nawet dwie... :D przed wygladzeniem: i po wygladzeniu:
Loozack Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 ja pierdziele, ale gęsta... spróbuj ją trochę przerzedzić to model będzie gładszy, naprawdę :) trzymaj się [piwo]
SCORPI Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 nio faktycznei siatka bez komętara :) ale ale ąłdnie... btw unikaj trójkątów
oxygenn Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 wiem zeby unikac trojkatow... ale czasem po prostu bez zageszczania siatki sie nie da... :| A siatk faktycznie troche gesta jest... ale moze pozniej ja troszke przezedze... :D
Rekomendowane odpowiedzi